Dodaj do ulubionych

BŁAGAM!PORADŹCIE!

IP: *.* 12.11.01, 14:53
Właśnie niedawno zrobiłam test ciążowy (nawet dwa testy). Na obu drugą kreseczkę było ledwo widać. A jest to 36 dzień cyklu (jakieś trzy tygodnie po stosunku przerywanym). Mam już dwoje dzieci i trzecia ciąża nie za bardzo mi się uśmiecha. Na dodatek w obu poprzednich ciążach testy były bardzo wyraźne. Nie mam żadnych objawów ciąży oprócz bóli brzucha jak przed okresem. Dlatego mam pytanie, czy jakaś mama też tak miała, że test wychodził pozytywny a ciąży nie było. Za dwa dni znowu zrobię test, ale może do tego czasu jakaś mama mnie pocieszy.Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: BŁAGAM!PORADŹCIE! IP: *.* 12.11.01, 16:24
      Gosiu,Ja mialam podobna sytuacje - druga kreska byla bardzo niewyrazna i po tygodniu spóźnienia pojawił sie okres. Ale nie można wykluczyć , ze byłam w ciązy - moze tylko poroniłam ? Nie martw sie, jesli nawet jestes w ciazy , na pewno dziecko da Ci wiele radosci. Pomysl, ile dziewczyn przezywa tragedie z powodu problemu z zajsciem w ciąże... Ja mojej tez nie planowalam, ale bardzo się ciesze i teraz chcialabym miec trójkę dzieci.PozdrawiamAniaPs. Jesli jestes bardzo niecierpliwa idz na USG - to od razu rozwieje Twoje wątpliwości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka