Dodaj do ulubionych

Jacek Ziemkiewicz

25.05.06, 18:15
Gratulacje wygranych biletów i występu w Kronice :-)...
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Jacek Ziemkiewicz 25.05.06, 20:09
      gratulacje dla wybrańca losu
      • Gość: ja_aska Re: Jacek Ziemkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:21
        na co?
      • jacek.zienkiewicz Re: Jacek Ziemkiewicz 28.05.06, 16:10
        :-)
        JZ
    • mamoniowa303 Re: Jacek Ziemkiewicz 25.05.06, 20:24
      i ja gratuluje ( skrecajac sie z zadrosci :-))
      • Gość: ja_aska Re: Jacek Ziemkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:24
        NA CO????????????????????????????????????
    • Gość: ja_aska kit z wami laski:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:26
      domysliłam się.
      • dyrgosia Re: kit z wami laski:) 25.05.06, 20:30
        Jak to na co, jak możesz pytać...Najpierw Pismak się chwalił,że wylosował,
        teraz Jacuś...Buuuuuuuu
        a coś Ty taka nielogowana ?
      • jacek.zienkiewicz Re: kit z wami laski:) 28.05.06, 16:11
        :-)
        JZ
    • Gość: oktomvre Re: Jacek Zienkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:28
      :)
      • beatrix13 Re: Jacek Zienkiewicz 25.05.06, 20:30
        na mecze,ja asiu,
        ale Ciebie nożna nie interesuje,chyba
        • mamoniowa303 Re: Jacek Zienkiewicz 25.05.06, 20:37
          i to nie byle jakie mecze, Jacek wezmie udzial ( jako kibic oczywiscie )w
          najwiekszej pilkarskiej imprezie. Farciarz.
          • beatrix13 a może by nas zabrał ? 25.05.06, 20:39
            jako nadbagaż
            • Gość: ja-aska Re: a może by nas zabrał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:02
              nie chce mi sie logowac bo ciagle mnie wyrzuca i musiałabym to robić za kazdym
              razem. a dzisiaj mam zły dzień i obecnie lezę pod kołderką z kotami i książką:)
              gratuluje jackowi co nie znaczy , że mnie mistrzostwa obchodza:)
              • beatrix13 Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 21:02
                co czytasz kotom?
                • Gość: ja-aska Re: a może by nas zabrał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:04
                  jak zwykle chmielewska:) całe zdanie nieboszczyka:)
                  • mamoniowa303 Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 21:08
                    "Cale zdanie nieboszczyka" obok 'Upiornego legata " i "Wszyscy jestesmy
                    podejrzani" jest moja ulubiona powiescia Chmielewskiej. Mnie skutecznie
                    poprawia nastroj.
                    Najbradziej optymistyczna ksiazka jaka czytalam jest "Hotel New Hampshire "
                    Irwina Showa, w chwilach zwatpienia zawsze po nia siegam
                    • beatrix13 Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 21:11
                      i wy ,dziwczyny,też macie,
                      mnie dopadł taaaki głęboki,
                      oglądam dla wyjścia z niego "Nie ma róży bez ognia",a jednocześnie irytuję się
                      niebieskim paskiem na dole,gdzie non stop zachwyty pielgrzymkowe
                      • mamoniowa303 Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 21:16
                        "Nie ma rozy bez ognia", jak zwykle fantastyczny Jerzy Dobrowolski :-)
                        • beatrix13 Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 21:17
                          biedny miś,jogi,babuu
                          • dyrgosia Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 21:19
                            Mnie już nic nie bawi...
                            "podłość ludzka nia ma granic..."
                            • beatrix13 Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 21:23
                              uśmiechnij sie gocha,
                              ludzie generalnie to swinie,choć zdarzaja się wyjatki,
                              nie ma co przejmowadx sie świniami,szkoda na to naszego zycia,
                              drugiego nie będzie
                              • dyrgosia Dziekuję :-) 25.05.06, 21:27
                                Wiem Bea, ale zawsze myślałam,że dobro zwycięża, że w każdym człowieku jest
                                ziarno dobra..., a teraz ...
                                • beatrix13 Re: Dziekuję :-) 25.05.06, 21:32
                                  ja sie całe życie lecze ze swojej naiwności,
                                  a na swojej szczerości i otwartości nigdy dobrze nie wyszłam,
                                  ale trzeba jakoś dawać rade sobie z przeciwnosciami losu,
                                  ty tez dasz,
                                  jutro Twój dzień:)
                      • Gość: AfrykaDzika Re: wyjście z doła.... IP: *.chello.pl 29.05.06, 15:57
                        ...jest to sprawa niełatwa, ale ja z moich gramolę sie prosto do Aktivu,
                        jak się godzinkę popatrzy na świat głową na dół, to żadne doły nie straszne,
                        a i gra[dobicie] nie dobija tak mocno :-)))
                        • beatrix13 Re: wyjście z doła.... 29.05.06, 16:42
                          <w Activie to ja min 3 razy w tyg,
                          <ale nie wiszę tam głowa w dół bynajmniej;
                          <wysłałam ci info na pocztę gazetową
                    • Gość: ja_aska Re: a może by nas zabrał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:33
                      ja uwielbiam "wszystko czerwone" i studnie przodków" i "boczne drogi" i
                      cholernego "lesia":)
                • dyrgosia Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 21:04
                  Ja asiu Ciebie też dół dopadł ?
                  • Gość: ja_aska Re: a może by nas zabrał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:34
                    nie gosiu, grypa:) ludzie w większości to ch..je ale sa wyjątki.
                    • beatrix13 Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 21:35
                      a może zorganizowałybyśmy małe spotkanko?
                      • dyrgosia a może zorganizowałybyśmy małe spotkanko? 25.05.06, 21:42
                        jees, jees, jeeees.....
                        • beatrix13 Re: a może zorganizowałybyśmy małe spotkanko? 25.05.06, 21:46
                          proponuje tym razem szczegóły mailami albo tel,bo znowu forumowe hieny bedą
                          miały temat na miesiac do pisania i bluzgania
                          • dyrgosia Re: a może zorganizowałybyśmy małe spotkanko? 25.05.06, 21:47
                            Masz rację, czekam na propozycje...
                            • mamoniowa303 Re: a może zorganizowałybyśmy małe spotkanko? 25.05.06, 21:59
                              dziewczyny, fantastyczny pomysl :-)
                              • felerynka Re: a może zorganizowałybyśmy małe spotkanko? 26.05.06, 22:41
                                Hej kofani:)) jak słysze takie hasła...to reaktywuje:))
                      • Gość: ja_aska Re: a może by nas zabrał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:32
                        im szybciej tym lepiej:)
                        • Gość: ja_aska Re: a może by nas zabrał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:34
                          tym razem bea albo mamoń proponują miejsce. teraz ich kolej.
                        • beatrix13 Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 22:35
                          przyszła sobota,
                          resztę szczegółów mailem lub tel. uzgodnimy,
                          ku poprawie humorów:)
                          • Gość: ja_aska Re: a może by nas zabrał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:36
                            może piatek???????? w sobote mam imprę, please!!!!!
                            • beatrix13 Re: a może by nas zabrał ? 25.05.06, 22:38
                              to połączymy imprezki;-)
                              • Gość: ja_aska Re: a może by nas zabrał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:39
                                dla mnie luz:) panienki szlag trafi:)
                                • dyrgosia Re: a może by nas zabrał ? 26.05.06, 10:32
                                  Mam nadzieję,że tym razem Andreas nie będzie siedział z boku :-)
                                  • Gość: Wnuczek Re: a może by nas zabrał ? IP: 195.117.158.* 26.05.06, 12:16
                                    A może mnie zaprosicie? Nie będę siedział z boku jak andreas:)
                                    • dyrgosia Re: a może by nas zabrał ? 26.05.06, 14:13
                                      Gość portalu: Wnuczek napisał(a):

> A może mnie zaprosicie? Nie będę siedział z boku jak andreas:)

Przykro mi wielonikowców, którym ciężko określić nawet swoja płeć nie
                                      zapraszamy...Źle byś się bawił(a), my nikogo nie obrabiamy , nie donosimy,nie
                                      oczerniamy, spotykamy się tylko w celach rozrywkowych...
                                      • Gość: wnuczek Re: a może by nas zabrał ? IP: 195.117.158.* 26.05.06, 14:34
                                        Aż się rozpłakałem, że mnie nie zaprosicie. Ale wykorzystajcie czas, by popracować nad interpunkcją. To
                                        Wasza słaba strona, a twoja szczególnie.
                                        • dyrgosia Re: a może by nas zabrał ? 26.05.06, 14:37
                                          Gość portalu: wnuczek napisał(a):

> Aż się rozpłakałem, że mnie nie zaprosicie. Ale wykorzystajcie czas, by
                                          popraco
                                          > wać nad interpunkcją. To
                                          > Wasza słaba strona, a twoja szczególnie.

Kiedy napiszę tyle anonimowych donosów co Ty, interpunkcję będę miała w małym
                                          paluszku...
                                          • anna_maria Re: a może by nas zabrał ? 26.05.06, 16:05
                                            dzięki za info, oczywiście będę, czekam na szczegóły na pocztę :)
                                            • Gość: AfrykaDzika Re: a może by nas zabrał ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:58
                                              anna maria.... pamietasz mój majl ? ;))
                                              kliknij kiedy i gdzie to moze tym razem urwę sie z łańcucha>??
                                              pozdrowionka
                                              A.D.
                                              ps. chyba że mnie nie chcecie, ale ja też nie donoszę :))))))))
                                              • Gość: AfrykaDzika Re:podziękowanie..... IP: *.chello.pl 29.05.06, 22:17
                                                dzięki dziewczyny za pomocną dłoń ( wirtualną )
                                                a buziaki w realu :))))
                                                do zobaczyska
                                                • mamoniowa303 Re:podziękowanie..... 29.05.06, 22:18
                                                  do zobaczyska :-)
                                • jacek.zienkiewicz Re: a może by nas zabrał ? 28.05.06, 16:14
                                  Dajcie znać na maila albo komórkę gdzie i kiedy
                                  JZ
            • jacek.zienkiewicz Re: a może by nas zabrał ? 28.05.06, 16:11
              Jak się uśmiechniecie to może? :-)
              JZ
              • beatrix13 Re: a może by nas zabrał ? 28.05.06, 16:25
                jacek.zienkiewicz napisał:

> Jak się uśmiechniecie to może? :-)

:))))))))
                • jacek.zienkiewicz Re: a może by nas zabrał ? 28.05.06, 16:27
                  No to masz jak w banku.
                  • beatrix13 Re: a może by nas zabrał ? 28.05.06, 16:31
                    trzymam za słowo;-)
    • ja_aska wnuczek 26.05.06, 14:55
      a ty jesteś ten wnuczek donosiciel czy inny?
      • Gość: wnuczek Re: wnuczek IP: 195.117.158.* 26.05.06, 14:57
        Umów się ze mną, to zobaczysz :)
        • ja_aska Re: wnuczek 26.05.06, 14:59
          ja tam mogę. ale jakoś przed spotkaniem forumowym bym mogła cię ocenić.
          • Gość: wnuczek Re: wnuczek IP: 195.117.158.* 26.05.06, 15:14
            Okey. To gdzie i kiedy?
            • ja_aska Re: wnuczek 26.05.06, 15:22
              proponuj.
              • Gość: wnuczek Re: wnuczek IP: 195.117.158.* 26.05.06, 15:43
                Np. czwartek, g. 13, "Antykwariat".
              • Gość: wnuczek Re: wnuczek IP: 195.117.158.* 26.05.06, 15:58
                Zaraz wyjeżdżam, ale czekam na odpowiedź do poniedziałku.
    • Gość: Pismak Re: Jacek Ziemkiewicz IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.05.06, 01:35
      Problem w tym, że mi PZPN nie przysłał biletów do odbioru. Podejrzewam bardzo
      brzydki przekręt i nie zamierzam sprawy pozostawić bez echa. Naturalnie, to
      jest wielki PZPN, a ja jestem mały ja. Ale jestem na tyle wkurzony, że mam
      ochotę ich zrównać z ziemią, złożyć doniesienie do prokuratury o popełnieniu
      przestępstwa itd. Generalnie, co drugi z odbierających bilety w Szczecinie
      odchodził wkurzony. Albo pomylili bilety, albo nie dali wszystkich, albo nie
      dali wcale. Totalny burdel. Lub po prostu przekręt. W każdym razie skandal.
      Teraz czekam na kuriera z biletem, a jak nie przyjdzie - jadę do Warszawki.
      Zobaczymy. Póki co, jestem cokowiek wqu..ony.

Pozdrawiam,
      pismak_logowany@gazeta.pl
      • jacek.zienkiewicz Re: Jacek Ziemkiewicz 28.05.06, 16:13
        Fakt, jaja jak berety.
        Nasza ekipa też czeka jeszcze na cztery bilety, które nie dotarły.
        JZ
    • jacek.zienkiewicz Re: Jacek Ziemkiewicz 28.05.06, 16:10
      Dziękuję za gratulacje za bilety.
      Ale o jakim występie mówisz?
      Pzdr
      JZ
      • ja_aska wnuczek 28.05.06, 16:13
        co to antykwariat?
        • jacek.zienkiewicz Re: wnuczek 28.05.06, 16:16
          Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek
      • dyrgosia Jacek Zienkiewicz 28.05.06, 16:39
        jacek.zienkiewicz napisał:

> Dziękuję za gratulacje za bilety.
        > Ale o jakim występie mówisz?
        > Pzdr
        > JZ

W Kronice...
        • jacek.zienkiewicz Re: Jacek Zienkiewicz 28.05.06, 16:43
          A kiedy i z jakiej okazji?
          • beatrix13 Re: Jacek Zienkiewicz 28.05.06, 16:44
            <przeczytaj maila,to się dowiesz
            • jacek.zienkiewicz Re: Jacek Zienkiewicz 28.05.06, 16:45
              o'k
              • dyrgosia Re: Jacek Zienkiewicz 28.05.06, 21:00
                Dziewczyny są już konkrety ?
    • jacek.zienkiewicz Re: Jacek Ziemkiewicz 28.05.06, 16:15
      Dyrgosiu tylko że nie Ziemkiewicz (bo to Rafał i całkiem sesnsowny publicysta)
      a Zienkiewicz :-)
      JZ
      • dyrgosia Re: Jacek Ziemkiewicz 28.05.06, 16:38
        Jacku wiem przecież ,że Zienkiewicz, to zwykła literówka, ale bardzo
        przepraszam..., masz u mnie piwo :-)
        • jacek.zienkiewicz Re: Jacek Ziemkiewicz 28.05.06, 16:43
          No problem :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka