Dodaj do ulubionych

depresja poporodowa

IP: *.* 11.01.02, 11:55
nie jestem jeszcze mamą ale studiuję psychologię i piszę pracę nt. depresji poporodowej u kobie i mężczyzn. byc może ktoś z Was zechciałby mi pomóc w zebraniu materiałów, za co byłabym bardzo wdzięczna, ponieważ mam z tym duze problemy. chodzi o małżeństwalub związki, w których w ciągu ostatniego roku przyszły na świat dzieci i które zechciałyby wypełnic dla mnie kilka testów. badania są oczywiście anonimowe. mogę udzielic więcej informacji: ppd1@wp.plbardzo proszę o pomockarolina
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: depresja poporodowa IP: *.* 11.01.02, 12:00
      moglabym Ci pomoc ale jeszcze nie urodzilam. jezeli interesuje Cie zbadanie mnie i mojego meza w kwietniu to czemu nie? sama studiowalam psychologie wiec rozumiem problem "zbierania" grupy do badan.:)pozdrawiam
    • Gość: guest Re: depresja poporodowa IP: *.* 11.01.02, 21:07
      dawajwink kurak.krolewicz@wp.pl
    • Gość: guest Re: depresja poporodowa IP: *.* 12.01.02, 19:22
      Ja też chętnie :))) aja_d@poczta.fm
      • Gość: guest Re: depresja poporodowa IP: *.* 12.01.02, 20:09
        nie mam depresji, moze byc? furrria@box43.gnet.pl
    • Gość: IVONA Re: depresja poporodowa IP: *.* 12.01.02, 21:54
      ja też chcę :bounce: koman-ziolkowska@o2.plIvona mama Agatki (4 mies) :love:
    • Gość: guest Re: depresja poporodowa IP: *.* 14.01.02, 22:30
      Mogę wypełnić.dglowala@interia.plDorota mama 3-miesięcznej Ani.
    • Gość: guest Re: depresja poporodowa IP: *.* 15.01.02, 10:25
      jeśli chcesz też chętnie pomogę tyle że dzidzia, będzie miała za miesiąć 2 lata, a jak bedziesz potrzebować to w lutym spodziewam się następnego. Myślężejestem niezłym materiałem. Pozdrowienia.Beata.sto_krotka4@poczta.fm
    • Gość: AniamamaOli Re: depresja poporodowa IP: *.* 15.01.02, 14:26
      Chętnie Ci pomogę. Moja Ola ma 5 miesięcy. Czekam na testy ania212@wp.pl. :hello: Pozdrawiam
    • Gość: YennaM Re: depresja poporodowa IP: *.* 15.01.02, 20:01
      Chetnie Ci pomoge :)YennaM
    • Gość: madzia22 Re: depresja poporodowa IP: *.* 16.01.02, 23:36
      Zgłaszam się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka