Dodaj do ulubionych

POMOCY -test ciążowy

IP: *.* 23.01.02, 18:24
Mam pytanie odnośnie testu ciążowego laboratoryjnego , / badanie krwi/ , a właściwie - kiedy najwcześniej można poddać się temu badaniu, czy trzeba go zrobić rano itd.Z góry dziękuję za odpowiedż.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorka Re: POMOCY -test ciążowy IP: *.* 23.01.02, 18:26
      dlaczego zależy ci na bad.krwi? test apteczny jest skuteczny w 99% i można go zrobić już w kilka dni po zapłodnieniu
      • Gość: magdaK Re: POMOCY -test ciążowy IP: *.* 23.01.02, 18:30
        No cóż test apteczny już zrobiłam, nawet dwa jeden wyszedł ujemny a na drugim widoczność drugiej kreseczki jest , no cóż jest prawie niewidoczna i mam wrażenie że sobie coś wmawiam ,nic nie wiem na temat testu krwi , a chciałabym się coś dowiedziećPozdrawiam.
        • Gość: dorka Re: POMOCY -test ciążowy IP: *.* 23.01.02, 18:41
          laboratoryjny test krwi wykrywa ciążę 7 dni po zapł.Ustala tak samo jak test moczu zawartość hCG.Jak zaszłam w ciążę to najpierw zrobiłam test domowy,który wyszedł pozytywnie.Ale jako niedowiarek powtórzyłam w laboratorium.Dzisiaj mam 5-cio letniego synka.Pozdrowienia
    • Gość: Gusiak Re: POMOCY -test ciążowy IP: *.* 25.01.02, 09:45
      Nie robiłam testów labolatoryjnych. Pierwszy test apteczny wyszedł negatywnie (byłam załamana :-( ), ale potem doczytałam, że wykrywa ciążę kilka dni po zapłodnieniu. Drugi test (QUICK VIEW) wyszedł już pozytywnie, ale odczekałam dwa tygodnie ;-). Teraz jestem w 20 tygodniu ciąży!!!!!Może po prostu za szybko zabrałaś się do testowania? Trzymam kciuki za tą drugą kreseczke ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka