Dodaj do ulubionych

mój patent na rajstopy

IP: *.* 02.04.02, 15:03
Wszystkim dziewczynom, które tak jak ja zaczynają mieć problem ze zmieszczeniem się w rajstopy (część górną) polecam mój patent:Wychodząc ostatnio z pływalni włożyłam omyłkowo rajstopy na odwrót - "tył na przód", i zanim się z nich z powrotem zaczęłam wyłuskiwać, stwierdziłam, że tak jest znacznie wygodniej. Nie wiem, czy to się odnosi do wszystkich typów rajstop, ale na pewno do tych, które mają z tyłu (tzn. teraz - z przodu) przewidziane "dwie kreseczki", a z przodu jedną.Polecam!Ag
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesia Re: mój patent na rajstopy IP: *.* 03.04.02, 08:09
      A ja mama propozycję alternatywną. Na bazarach ( w sklepach raczej tego nie widziałam) można dostać takie coś pomiędzy rajstopami a pończochami. Wygląda to jakby z rajstop wycięto górną cześć i zostawiono tylko pasek oraz wąskie "łaczniki" pomiędzy nogawkamii a paskiem- z grubsza coś jak dawniej pończochy noszone na pasku do pończoch.Na to tę zaletę w porównaniu do pończoch samonośnych , że nie uciska ud (profilaktyka żylaków) i nie zsuwa się , a do rajstop, że nie gniecie brzucha. No i kosztuje około 4zł.Sprawdziłam to w poprzedniej ciąży - polecam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka