viki124 13.12.06, 19:49 może wiecie gdzie w Trójmieśćie najlepiej i najtaniej kupić wyprawkę dla malucha- łóżeczko,wózek, nosidełko ciuszki itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Trza szukac 13.12.06, 19:52 Pewnie na allegro najtaniej. Na Jaskowj Dolinie w Gdansku jest hurtownia, wiec mozna kupic praktycznie wszytko i latac nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
curly2 Re: gdzie w Trójmieście 13.12.06, 19:53 Myślę że w Akpolu - jest w Gdańsku na Jaśkowej Dolinie i gdzieś w Gdyni (chyba na Morskiej). Ja w każdym razie tam prawie wszystkie rzeczy kupowałam (a ceny z mężem porównywaliśmy dosyć ostro). Ale zaznaczam, ze było to 2,5 roku temu - może się ktoś tańszy pojawił... Odpowiedz Link Zgłoś
kajka271 Re: gdzie w Trójmieście 13.12.06, 19:53 Z tego co wiem to hurtownia Akpol (przy Jaśkowej Dolinie w Gdańsku) jest tania, ale nie wiem czy najtańsza... maja tam duży wybór, choć wózki bardziej firmowe i modne to łatwiej znaleźć w Mama i ja w Oliwie. W Akpolu też są ok. My tam kupilismy np. materacyk do łózeczka, i fajnie bo robili tez na wymiar, a że mamy nietypowe łózeczko to bardzo nam to odpowiadało Odpowiedz Link Zgłoś
kajka271 Re: gdzie w Trójmieście 13.12.06, 19:54 Aleśmy we trzy na raz poday ta sama hurtownie Pieluszki są czasem tansze w Kerfurze, ale akpol tez miał ostatnio promocje, że Pampersy Jumbo jak sie kupiło dwie paczki były po 44zł, to niezła cena Odpowiedz Link Zgłoś
curly2 Re: gdzie w Trójmieście 13.12.06, 19:59 no - chyba jakiś procent od Akpolu nam się należy Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: gdzie w Trójmieście 14.12.06, 00:19 A dlaczego nie zapytasz na forum regionalnym? Tam szybciej znajdziesz odpowiedź Link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=617 Odpowiedz Link Zgłoś