Dodaj do ulubionych

biustonosze do karmienia -Anita

18.01.07, 13:22
Czy ktoś może kupował te biustonosze przez internet np tutaj
www.anita.sklep.pl/
czy jeżeli nie bedą pasowały to bez problemu można zwrócić?
Spodobał mi się ten z numerem 5041,może ktoś taki ma?
Niestety w Krakowie nie moge znaleść tej marki w sklepie i pozostaje mi
kupować przez internet(troche się tego boje)
Obserwuj wątek
    • padthai Uwaga na te biustonosze ANITA!!!!!! 18.01.07, 13:43
      Kupilam biustonosz z tej firmy, mierzac go! Wydawawał sie wygodny, ale tylko
      przez pierwsze trzy godziny, potem poczulam dyskonfort. Myslalam, ze cos nie
      tak sie ulozylo.... Po trzech dniach noszenia tego badziewia piesi zrobily mi
      sie czerwone i napuchly. Wstawka w staniku podtrzymujaca piersi jest byla zle
      wykonana i to ona mnie tak obcisnela!!!! i to ma byc stanik ciazowy
      delikatniejszy od normalnych??????? Kupilam stanik z Tryumfa w tej samej cenie
      i jestem bardzo zadowolona. Delikatny, wygodny, ładny i piersi w nim wygladaja
      swietnie, a kobiety w punktach sprzedajacych Tryumfa pomagaja dobrac odpowiedni
      rozmiar. Zaznaczam, ze stanik z Anity byl dobrego rozmiaru.

Pozdrawiam
    • padthai Biust. Anita ostrzegam!!! wysoka cena niska jakosc 18.01.07, 13:54
      To to badziewie przysporzylo mi bolu - Biustonosz ciążowy Anita 5135

O kurcze ja kupilama ten biustonosz za 60 zl, a nie za 160 zl (cena ze strony
      www.anita.sklep.pl)

Tryumfa znajdziesz wszedzie i kosztuje 60 zl
      mam stanik Mamabel micro stretch N - polecam

pozdrowienia
      • misia_75 Re: Biust. Anita ostrzegam!!! wysoka cena niska j 18.01.07, 14:19
        No tak ,tylko że ja mam mały a raczej duży problemsmilePotrzebuje rozmiaru 75 F
        lub G,a takie rozmiary są nie osiagalne z tych tańszych.
        A co do Anity to miałam już biustonosz z tej firmy przy poprzednim dziecku
        (pamiętam że wtedy przymierzałam wszystkie możliwe w sklepach zaczynając od
        tych najtańszych,ale nie byłam w stanie zmieścić w nich mojego biustu).
        Wtedy byłam zadowolona z tej firmy,tylko że teraz pozostaje mi zakup przez
        internet no i tego się boje.Dlatego się pytam czy ktoś w ten sposób kupował i
        nie miał problemu z ewentualnym zwrotem.
        • padthai Re: Biust. Anita ostrzegam!!! wysoka cena niska j 18.01.07, 15:24
          faktycznie masz problem, ja z moim D to pikus
          Przykro mi, niestety nie moge pomoc
          Moze mozna warunki uzgodnic przez telefon?
          Powodzenia

Pozdrawiam
        • olamad Re: Biust. Anita ostrzegam!!! wysoka cena niska j 18.01.07, 15:41
          Ja czekam na taki biustonosz - teraz w ciaży mam miseczkę E i mam nadzieję, że
          tak jak po poprzedniej ciaży, nic się pod tym względem nie zmieni.
          www.mamadama.pl/biustonosz-karmienia-5190-p-929.html?osCsid=c6b7d3450b954d05d2da6cded39d731c
          Dla mnie jak na biustonosz na kilka m-cy, to ten też nie jest tani, ale 79,00
          to nie 160,00.
    • bibka764 Re: biustonosze do karmienia -Anita 18.01.07, 15:46
      Witam!
      Kupowalam ostatnio biustonosz Anita ten sam model tylko wersja do karmienia.
      Jestem bardzo bardzo zadowolona- trzyma jak nalezy, jest ladnie wykonany. Moim
      zdaniem nie ma co porownywac do Triumpha ani tej slynnej firmy Alles ktora
      wszystkie forumowiczki kupuja na Allegro.
      Rozmiarowka ciut ciut wieksza od naszej. Uwaga! ma fiszbiny, wiec nie wszystkim
      wygodnie.
      Pozdrawiam
    • emilko1 Re: biustonosze do karmienia -Anita 18.01.07, 16:41
      Tez kupilam biustonosz Anity taki koronkowy - drogi ale fantastyczny! Kupilam
      sobie jeszcze czarny i nosilam przez caly rok karmienia - super!
      Inne bawelniane lezaly w kacie! Polecam warty ceny. ale koniecznie trzeba
      zmierzyc!
      • philo77 dobór rozmiaru 18.01.07, 22:05
        mam do Was pytanie: jak dobierałyście rozmiar biustonosza za pierwszym razem?
        Chodzi mi o to, że chciałabym taki stanik nabyc przed porodem i zastanawiam się
        jaki rozmiar kupić, bo obecnie cały czas (jak przed ciążą) mam rozmiar 75C i
        nie wiem, czy zakladac ze się powiększy i brać np. 75D, czy też nie. Doradźcie
        proszę.
        • monikaj21 Re: dobór rozmiaru 18.01.07, 22:30
          Myślę, że trudno doradzić - przez pierwsze tygodnie raczej będzie większy, ale
          jak się unormuje laktacja to może wrócić do w miarę normalnych rozmiarów (lub
          nie smile. Nie wiem w którym jesteś tygodniu ciąży ale sądzę, że kupując
          biustonosz w zaawansowanej ciąży trzeba wziąć pod uwagę, że po porodzie
          zmniejszy się rozmiar pod biustem.
          Ja na początek kupiłąm miękkie staniki (takie zwykłe Alles) - bo są elastyczne
          i rosną z biustem, a dopiero po 5 tygodniach kupiłam takie porządniejsze na
          fiszbinach i w nich chodziłam długo (karmiłam rok), więc zależało mi, żeby były
          dopasowane i dobrze trzymały biust.
          A co do tego biustonosza Anita to jest śliczny, cena trochę studząca zamiary
          zakupu, ale przez chwilę pomyślałam, żeby do sobie kupić (jestem znowu w
          ciąży). Tylko jedna rzecz mnie troszkę w nim zniechęca (obok ceny smile, że jest
          taki cieniutki - nosiłąm wkładki laktacyjne i wkurzało mnie, że przez cienkie
          ubrania w tych cienkich stanikach się odznaczały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka