jenny79 16.02.07, 11:56 Witajcie, jestem w 4 tc biorę luteine, mam okropny ból gardła i zalegajacą "flegme". Powiedzcie proszę czym mogę złagodzic ten ból. Syropów zero bo nie ma nic dla kobiet w ciąży z tabletkami do ssania podobnie Pozdrawiam Jenny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.koltan Re: Tabletka na ból .. 16.02.07, 12:05 Ostatnio w "Mamo juz jestem" - ginekolożka mówiła że dobrze jest płukać gardło wodą z solą (ostrzegam można zwymiotować- przerabiałam to) ale pomogło w 2 dni. Cos mówiła chyba o takim sprayu do buzi Tantum Verde czy jakos tak. A najlepiej do lekarza !!!! Zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
gienia371 Re: Tabletka na ból .. 16.02.07, 12:05 Kto Ci powiedział, że zero syropów? Homeopatyczne syropy są bardzo dobre i skuteczne, tabletki do ssania również, a z mocniejszych to Bioparox, ale to już lekarz decyduje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gienia371 Re: Tabletka na ból .. 16.02.07, 12:06 aha jeszcze Tantum Verde do psikania do gardła. Cholernie skuteczny, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś