kaha412 15.03.07, 15:41 Witam Czy ktoś mógłby mi polecić lekarza z dobrym USG w Gliwicach lub okolicy. Byłam ostatnio na badaniu ale dzidzie było bardzo niewyraźnie widać, właściwie samą plamkę - taki to był sprzęt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uczula Re: USG w Gliwicach 15.03.07, 16:01 no chcialabym ci poradzic. Ale niestety nie wiem. Ja ze wzgledu na wiek mam USG robione w rudzie slaskiej w genomie...ale tam maja skierowania ze wzgledu na ryzyko w ciazy. U mnie u mojej lekarki tez widac bylo plamke - tz ona widziala.. dla mnie to szaro - szare cienie... Niestety - nie potrafie ci pomoc, ale zapytam lekarki, moze bedzie wiedziala ( tylko ze wizyte mam za 3 tygodnie dopiero...) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaha412 Re: USG w Gliwicach 16.03.07, 09:01 Jak bys mogła to spytaj ) Ja sie naooglądałam takich fajnych, że widac dokładnie zarys dziecka i tez bym takie chciała ) A podobno najlepiej widać w tych wczesnych tygodniach bo później dziecko jest za duże i trzeba mieć duuuuużą wyobraźnie ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: USG w Gliwicach 16.03.07, 09:10 za duze? gdzie tam. cos ty. w 21 tc tez dobrze widac. Najwieksze wrazenie robi( przynajmniej na mnie zrobilo) jak sie zaczelo ruszac... Odpowiedz Link Zgłoś
meeg23 Re: USG w Gliwicach 16.03.07, 09:31 poszukaj w necie wpisz w przegladarke usg w gliwicach i szukaj a w ogole to w ktorym tyg. jestes moze jeszcze dzidzia zamala zeby wiecej zobaczyc jak chcesz zobaczyc dziecko przed porodem to zrob sobie usg 3d lub 4d miedzy 20-24 tyg. to zobaczysz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: USG w Gliwicach 16.03.07, 12:10 w sieci polecaja Meden na ul. Zabrskiej ( to prawie w centrum) Zabrska jest w miedzy Jagiellonska a Chorzawska - blizej Jagiellonskiej. Taki ladnie odnowiony budynek ( amoze nawet nowy Cena przystepna pozdrawiam goraco. ps. do jakiego lekarza chodzisz? i czy zdecydowalas sie gdzie bedziesz rodzic? Ja ciagle mam dylemat... Jest tyle negatywnych wypowiedzi o szpitalu w gliwicach, ze... Odpowiedz Link Zgłoś
abruda Re: USG w Gliwicach 16.03.07, 14:50 ja jestem w 29tc i tez mam dylemat czy rodzic w gliwicach .... na usg chodze do radanmed;u kolo rynku i byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: USG w Gliwicach 16.03.07, 15:43 Ja do tego szpitala chodze do Szkoly rodzenia ( niestety jest o 13.30 czyli nie zawsze moge). No i widzialam juz sale porodowe... Ale zle opinie nie dotycza tyle porodowki to oddzialu noworodkowego i patologii ciazy... dlaczego nie chcialabym w pyskowicach? no bo to troszke od domku. I ciezko by bylo rodzinie przyjechac... MOj mily mnie tez namawia na gliwice. No ale to nie on potem bedzie lezal i sie martwil. Jak sie upre -no to bedzie po mojemu. Nie wiem co robic. Jeszcze troche czasu mam... wiec...jeszcze pomysle. Rodzinka generalnie jest za - bo blisko, no a dla mnie jeszcze cos innego jest wazne. Sala do rodzenia - sliczna, polozne prowadzace SR - fajne i sympatyczne, ale...jak bedzie naprawde - nie wiem. Wydaje mi sie ze nawet na izbie przyjec zmienili obsade bo jak bylam w lipcu zeszlego roku to normalnie, ciezko bylo sie przedrzec. GDyby sie mily nie uparl to by nas NIE PRZYJELI!!! koszmar a teraz jak bylismy to dziewczyna wskazala droge i powiedziala i ZAPROWADZILA... Wiec moze zmienia sie na lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
kaha412 Re: USG w Gliwicach 16.03.07, 15:44 W sieci patrzyłam i nic ciekawego nie znalazłam, nigdzie nie ma informacji o jakości sprzetu... niestety A lekarz do którego to dr. Wojtek Kluszczyk ale on przyjmuje w Czerwionce i w Wodzisławiu. Jednak jest świetny - bez niepotrzebnego straszenia, na luzie i w ogóle jestem pierwszy raz w życiu zachwycona ginekologiem ))) Z porodem to chyba w Pyskowicach ) jeszcze mam troche czasu bo dopiero 11 tydzień ale jak na razie to z opowiesci (np. mojej siostry i kilku koleżanek) najlepszy szpital w okolicy. O Gliwicach tez słyszałam, że beznadzieja (znam co najmniej trzy dziwczyny, które strasznie narzekały ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś