Dodaj do ulubionych

strzelnica

27.05.07, 11:38
Proszę o opinięsmilejestem w 24 tc i sama nie wiem, czy powinnam ryzykować idąc
na stzelnicę. dodam, że czuję się bardzo dobrze, ale opinie są sprzeczne....
Pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamysmile
Obserwuj wątek
    • czukczynska Re: strzelnica 27.05.07, 12:46
      A w czym ma to Ci zaszkodzić? Chyba celem nie będziesz????
    • macca4 Re: strzelnica 27.05.07, 17:32
      A z czego strzelasz?
      Ja zaczęłam strzelać na poważnie właśnie w ciąży smile
      W 3 miesiącu kupiłam pierwszą tylko swoją wiatrówkę, teraz jestem w 39 tygodniu
      i dzisiaj jeszcze byłam na strzelnicy (nie jako widz wink )
      Biorę także udział w zawodach. Oczywiście znaleźli się tacy, którzy mówią - "nie
      strzelaj bo dziecko będzie miało zeza" smile) albo że "dzidziuś boi sie hałasu" ...
      szkoda gadać ...
      Generalnie większość ludzi postrzega mnie pozytywnie tzn. że aktywnie spędzam
      czas (zresztą nie tylko wiatrówkowo - łażenie po górach, wycieczki, rower itp)
      Pozdrawiam i powodzenia smile
      • abudzynska23 Re: strzelnica 27.05.07, 18:43
        witam, jest to broń centralnego zapłonu, krótka, czy jakoś jak...nie znam się
        na tym kompletnie. Mąż mi odradza,sam był i pytał intruktora, ale on tak
        naprawdę najlepiej by mnie obłożył poduszkami i usadowił na kanapie. Martwi się
        o mnie, ale ciąża to nie choroba przecież...więc nie wiem czy iść czy niesad
        pozdrawiam
        • jovila Re: strzelnica 27.05.07, 19:35
          jak zapytałam lekarki czy mogę chodzic na strzelnice to sie tylko zaśmiała.
          Odpowiedziała przecież, że jak była wojna to dzieci się rodziły i nic im nie
          było.smile)) ja chodziłam i nawet celność miałam lepszą smile)))
          • joanna515 Re: strzelnica 27.05.07, 19:56
            Ludzie myślą, że ten hałas dla dziecka jest tak ogłuszający!!! że zrobi mu
            krzywdę smile ale Ci co tak myślą po prostu się nie znają. Ja chodziłam na
            strzelnicę i nic się dziecku nie stało i nie bardzo wyobrażam sobie jak miałoby
            się coś stać.
        • macca4 Re: strzelnica 28.05.07, 19:32
          > witam, jest to broń centralnego zapłonu, krótka, czy jakoś jak...nie znam się
          Czyli chyba KBKS - trochę głośna, ale bez przesady ...
          Moim zdaniem spokojnie możesz iść, tylko załóż ochraniacze w trosce o Twoje uszy
          smile. Na tym etapie ciąży płód chyba też powoli zaczyna słyszeć ale bez obaw -
          brzuch i wody płodowe wszystko mocno tłumią. Innych zagrożeń nie widzę wink
          • abudzynska23 Re: strzelnica 28.05.07, 23:32
            dzięki za poradęsmile zdecydowałam pójść, oczywiście będę uważac i napiszę jak
            poszło......pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka