Dodaj do ulubionych

Wody płodowe!!!!!! odchodza????

28.05.07, 11:42
jestem w 35 tyg ciąży i od paru dni mam bardzo mokro w majtkach ,nie pomagaja
juz nawet wkładki.,.,. czy to możliwe że tak powoli odchodzą mi wody
płodowe??? jestem zaniepokojona i to nawet bardzo bo skad tak duza wilgotność
w "tym" miejscu.,.,., pozatym na ostatniej wizycie lekarz powiedział że
bardzo mi rozmiękła szyjka macicy.,., czyżby wody az tak powoli mogły
odchodzic??? powiedzcie czy to możliwe i jak było z wami (czy to zawsze
jest "hlust?" ) .,nie iwem co mysleć.,.,.,.,.,
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 To zamiast siedziec i pytać się na forum jedź do 28.05.07, 11:45
      szpitala się upewnic co i jak.
      Niż siedzieć i czekać na odpowiedzi na forum.
      Forum to nie wyrocznia.
      Czasami bywają takie wodniste upławy owszem,ale jeśli cokolwiek Cię niepokoi to
      od tego jest szpital bądź prowadzący ginekolog.
      Pzdr.Gosia
      • jovila Re: To zamiast siedziec i pytać się na forum jedź 28.05.07, 11:51
        słyszałam w Szkole rodzenie , ze najlepiej jest za brac ze soba mokra wkładnke
        )jako dowód, że taka sytuacja miała miejsce). Mogą zie powoli sączyć bo np, jest
        bardzo mała dziurka
        • malamama18 Re: To zamiast siedziec i pytać się na forum jedź 28.05.07, 12:56
          najlepiej jedz do szpitala albo do ginekologa z wkładką on ja obejrzy i powącha
          pewnie i powie ci wszystko czasem to trochę siku zostało i tak sie zdaje ze
          nagle sie wylewa coś smile wody są przeźroczyste i pachną jakby pot?ja tak miałam
          ale jeśli sie leje trochę to nic a jak więcej to uzupełnia je w szpitalu
          kroplówką tylko sie nie denerwuj tym bo jeszcze naprawdę coś ci wyleje się smile
          pozdrawiam
        • grace1982 Re: To zamiast siedziec i pytać się na forum jedź 28.05.07, 12:56
          Dokładnie, bierz ze sobą wkładkę i jedź do szpitala, lepiej sprawdzić bo to mogą
          być wody płodowe
    • k-s-k Re: Wody płodowe!!!!!! odchodza???? 28.05.07, 13:19
      jest tez inna mozliwosc, masz zbyt duze parcie na pecherz i ulewa Ci sie mocz, a
      Ty nie masz nad tym kontroli, nie to nic groznego, kolezanka miala taka
      sytuacje. ja z kolei mialam duze uplawy, ale trochje pozniej bo w 37 tyg. i
      tydzien pozniej urodzilam.
      • palinka88 Re: Wody płodowe!!!!!! odchodza???? 29.05.07, 08:18
        bylam u lekarza prywatnie i wszystko (dzieki Bogu jest ok) mały rośnie i ma sie
        bardzo dobrze. uff na szcześciesmile

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka