makufka 24.09.07, 10:16 Szukam zajęć jogi dla ciężarnych w Warszawie. Proszę o pomoc. Czy ktoś, kto nie cwiczył wcześniej może zacząć ćwiczyć w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliaaaaa Re: joga w ciąży 24.09.07, 15:55 Zapraszam na zajęcia jogi dla ciężarnych do Studio Joga w centrum przy ul. Grzybowskiej 37A Zajęcia są w ciągu tygodnia oraz w soboty. Oczywiście również dla tych, które jeszcze nie ćwiczyły jogi. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: joga w ciąży 28.09.07, 21:18 Zajecia dla ciezarnych jogistek w Warszawie sa. A zaliz. Zajecia sa prowadzone zwykle w przedzialach miedzy 9 a 16. W tym czasie szanujaca sie ciezarowka pracuje, wiec nie ma szansy na zajecia z jogi dla ciezarnych. Jesli nie pracuje, to nie stac jej na zajecia. Jesli jest na zwolnieniu, znaczy to, ze nie moze cwiczyc, nie? Wniosek jest nastepujacy: zajec w Warszawie nie powinno byc, chyba, ze ciezarne przebywaja na lewym zwolnieniu. Ale to przeciez niemozliwe, zeby tak okradac skarb panstwa i nas wszystkich z podatkow, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
makufka Re: joga w ciąży 01.10.07, 14:29 A ja wybraź sobie nie jestem na zwolnieniu, pracuję i stać mnie na zajęcia jogi. A mogę chodzić w przedzialne 9-16, bo mam nienormowany czas pracy. Nie pomyślałaś, że takie ciężarne też istnieją? A poza tym znalazłam szkołę Studio Jogi, gdzie zajęcia dla ciężarnych są w sobotę o 13, więc może wtedy nie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś