ola.h-26 01.10.07, 11:56 pojawiła się u mnie wysypka, małe różowe krostki na ramionach, dekolcie, szyi i twarzy, nie wiecie co to może byc? Nie biore zadnych nowych leków, jadam tak samo, nic z tego nie rozumiem. Czekam na wizyty u dermatologa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomka123 Re: 12tc, wysypka :( 02.10.07, 11:30 ja mialam po oliwce Johnsona.Ale mialam do tego stoopnia ze lezalam tydzien w szpitalu, oddychac nie moglam. Lekarz mi wtedy powiedzial ze w ciazy moge miec uczulenie na rzeczy ktore mnie wczesniejnnie uczulały. Odpowiedz Link Zgłoś
damap Re: 12tc, wysypka :( 02.10.07, 12:22 podobno kwas foliowy uczula, rzadko ale jednak sie zdarza, moja kolezanka musiala odstawic, tak ja zsypalo Odpowiedz Link Zgłoś
sofi75 Mialam identyczna - miedzy mniej wiecej 02.10.07, 13:31 7 tc do 13 tc - to jest na tle hormonalnym, nic z tym nie rob. Nalezy nauczyc sie tolerowac Moj gin powidzial ze po I trymestrze powinno przejsc, ale nie mialam okazji tego sprawdzic. ____ "do gory uszy, to i pupa ruszy" Odpowiedz Link Zgłoś
megisa1 Re: 12tc, wysypka :( 02.10.07, 13:39 czytała ostatnio o dermatozach w ciązy i tak jak moze to nic nie znaczyć równie dobrze moze oznaczac cos niefajnego wiec nie mozna niczego lekceważyć...koniecznie niech to lekarz zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
agg3 Re: 12tc, wysypka :( 02.10.07, 18:12 Ja mialam w 35 tc, najprawdopodobniej na oliwke Johnsona. Wczesniej nie bylam uczulona na zadne kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś