anetakot167 23.01.08, 21:22 dostalam duphaston i lekarz powiedzial ze mam sobie ulotke przeczytac jestem w 5tc i mam male plamienia i torbiel 36mm.. Polyka sie to?? czy pod jezyk po luteina taka jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniajulia2006 Re: Duphaston polykac????? 23.01.08, 22:21 tak połykać... Ja miałam torbiel i duphaston mi wyleczył, a jak byłam w ciąży to brałam go prawie do końca ciąży... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_na Re: Duphaston polykac????? 24.01.08, 06:37 Ja też biorę duphaston. Od początku ciąży. Bardzo dobrze się po nim czuję, a dzidzia ma się dobrze. A no i oczywiście, połyka się Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2122 Re: Duphaston polykac????? 24.01.08, 09:27 Tak, połykać!.Brałam i synek ur sie zdrowy.Dzis ma 15 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
aniazolsztyna Re: Duphaston polykac????? 24.01.08, 10:04 Zmień lekarza! Jak lekarz może nie poinformować w jaki sposób przyjmować leki tylko kazać czytać ulotkę? Może dawkowanie też masz sama ustalić? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_na Re: Duphaston polykac????? 24.01.08, 11:28 E no, bez przesady. Nie zmieniałabym lekarza przez taką głupotę. Jemu się pewnie wydawało to logiczne. A pacjentka, jeśli czegoś nie wie, to powinna zapytać. Mnie też lekarz nie powiedział, że mam połykać duphaston. Sama na to wpadłam. Aneta ma prawo mieć wątpliwości i jestem pewna, że gdyby zadzwoniła do ginekologa, to by przez telefon jej udzielił takich informacji. Sprawa jest jednak tak błaha, że wystarczy porada koleżanek z forum Odpowiedz Link Zgłoś