Dodaj do ulubionych

40 tydzień i ...

24.07.08, 20:44
coś mi się dzieje. skurczy nie mam, za to wkładjkę w majtkach muszę zmieniać 2x dziennie..na niej pojawja się zółto-zielone coś..nie wiem czy to czop, bo nie jest to gęste. jutro ide do lekarza ale moze któraś może mi poradzi co to moze byc???czy zbliża sie poród?
Obserwuj wątek
    • alicja0000 Re: 40 tydzień i ... 24.07.08, 21:54
      2 x dziennie to i tak mało, ja mam takie gejzery, że chyba z 5 razy dziennie ją
      zmieniam
      • dorinn2 Re: 40 tydzień i ... 24.07.08, 22:02
        hej, ja mam termin na 27.07 i powiem Ci, ze od chyba 5-go miesiaca ciazy urzywam
        podpasek, bo wkladki to za malo. Od jakis 2 tygodni podpaske zmieniam
        wielokrotnie w ciagu dnia, kiedy sluz stal sie bardziej plynny. Tak jak u Ciebie
        jest on zolty, a nawet troche zielony (jasnozielony), wiec chyba to norma.
        pozdrawiam
        • nglka Re: 40 tydzień i ... 24.07.08, 22:12
          dorinn2 napisała:

> jest on zolty, a nawet troche zielony (jasnozielony), wiec chyba to norma.

A mówiłaś o tym ginekologowi? Zielonkawy śluz jest najczęściej objawem infekcji.
          infekcja wbrew powszechnemu uważaniu nie musi objawiać się pieczeniem i
          swędzeniem, wystarczą upławy w kolorze żółto-zielonkawym, lub sam nieprzyjemny
          zapach bez upławów. Posiew robiłaś?
          • ash_3 Re: 40 tydzień i ... 24.07.08, 23:11
            ja mam to samo a posiew robiłam i wyszedł jałowy. i tak myślę że to może czop w
            końcu?
    • dorinn2 p.s . 24.07.08, 22:04
      napisz jak po wizyciesmile
      • maejs JA też tak mam 24.07.08, 23:16
        śluz żółto-zielony , posiew robiłam-nie mam infekcji -wszystko ok .
        I też myśle że może to czop...
    • marcelaga Re: 40 tydzień i ... 25.07.08, 00:55

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka