aniulekq 06.08.08, 22:04 Czy dokuczały wam żylaki w kroczu w czasie ciąży? Czy można jakoś to leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mycha79 Re: żylaki krocza 06.08.08, 22:41 Mi dokuczały, w ciąży leczyć się nie da. Niestety. Po ciąży często się wchłaniają. Czego ci życzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: żylaki krocza 07.08.08, 00:03 Tak właśnie sobie myślałam,że po porodzie się wchłoną. W pierwszej ciąży dokuczały mi hemoroidy ale tym się specjalnie nie martwiłam - pękały i tyle. Teraz się obawiam porodu z tymi żylakami krocza albo że zrobi się jakiś zator zw żyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.gazete Re: żylaki krocza 07.08.08, 08:37 O rany,tam nigdy u żadnej z pań nigdy nie widziałem żylaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ellgie Re: żylaki krocza 07.08.08, 08:46 Oj dziecko neostrady...to mało w swoim życiu kobiet widziałeś... A tak pozatym apeluje do pozostałych NIE KARMIĆ TROLLA. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
alena11 Re: żylaki krocza 07.08.08, 21:32 Ja jestem w tej chwili w 19 tyg. i żylaki dokuczają mi od około 2 tyg., nie tylko krocza.Można spróbowac z lekami- bez recepty jest Cyklo 3 fort, ewentualnie Detralex- ten już na receptę i podobno lepszy- brałam go w 1 ciąży, po porodzie problem znikł,podejrzewam,że może i bez leku by sie obyło... Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: żylaki krocza 08.08.08, 21:21 ellgie napisała: > Oj dziecko neostrady...to mało w swoim życiu kobiet widziałeś... > A tak pozatym apeluje do pozostałych NIE KARMIĆ TROLLA. Dziękuję. dokladnie - to troll - pojawia sie nie tylko na tym forum a swoja droga, ludzie to sie nudza malolat, dzieciak jakis Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: żylaki krocza 08.08.08, 21:22 a a;propos zylakow - ja mialam niedawno (jeden) i samo przeszlo Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: batutka 09.08.08, 00:38 aniulekq napisała: > Batutka sliczna masz Anulkę ) wieeeeeeeelkie dzieki )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś