ala.81 17.11.08, 01:03 co Wy na to? może tak jak na forum chustowym zrobimy zbiorczy wątek? wpiszemy miasta i w ten sposób odszukamy inne mamy, które będą mogły pokazać swoje pieluszki, otulacze, wkładki - doradzić początkującym ???? hmm?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pielooshka Re: pomocne mamy :) 17.11.08, 09:58 Ja wprawdzie jakas super zaawansowana nie jestem,ale pokazac moge co mam w Warszawie na Natolinie/Ursynowie Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka.a Re: pomocne mamy :) 17.11.08, 11:06 Katowice i okolice zawsze chętna.Już 2 takie pokazy odbyłam i do naszej "sekty" namówiłam Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: pomocne mamy :) 17.11.08, 11:10 ja też mam już na sumieniu niewinne duszyczki, heheh Odpowiedz Link Zgłoś
pieluszkoland Re: pomocne mamy :) 26.11.08, 11:09 pielooshka napisała: > Ja wprawdzie jakas super zaawansowana nie jestem,ale pokazac moge co > mam w Warszawie na Natolinie/Ursynowie Moge pokazac na Zaciszu Odpowiedz Link Zgłoś
agnen Poznań 17.11.08, 19:41 co prawda jakiejś olbrzymiej ilości pieluch nie mam, ale orientuję się co i jak w pieluchach i EC Odpowiedz Link Zgłoś