madeira.online 08.05.09, 08:19 Witam ! Mam takie pytanie biorę luteinę i właśnie obliczyłam ze do mojej wizyty kontrolnej (20 maj ) nie starczy mi luteiny zabraknie mi 3 tabletki , jeśli nie wezne to nic się nie stanie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotka_k Re: Tabletki luteina 08.05.09, 08:20 mślę, że to zależy od powodu dla którego ją bierzesz i zaawansowania ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
madeira.online Re: Tabletki luteina 08.05.09, 08:29 Jestem w 32 tc ,a biorę dlatego bo mam szew na szyjce. Biorę od niedawna ja dopiero i do tego mam jeszcze no-spe forte . Odpowiedz Link Zgłoś
jotka_k Re: Tabletki luteina 08.05.09, 08:31 wiesz co, przy szwie i skracającej szyjce nie ryzykowałabym, jedna tabletka ok, ale 3 to bym się bała (też mam luteinę na skróconą szyjkę ale na razie bez szwu) Odpowiedz Link Zgłoś
madeira.online Re: Tabletki luteina 08.05.09, 08:34 Tylko, że właśnie 19 maja rano biorę ostatnią tabletkę a w środę idę do lekarki mojej rano wiec mi od razu wypisze .Poszłabym do niej teraz , ale trudno się jest tam dostać .Biorę jeszcze no-spe forte więc może jakoś będzie ok . Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Tabletki luteina 08.05.09, 08:39 Zadzwoń do lekarki, żeby ci wypisała receptę i tylko ją odbierz. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka09 Re: Tabletki luteina 08.05.09, 08:51 lub podejdź do apteki w której wykupujesz leki i powiedz jak sytuacja ze za 3 dni dostarczysz receptę Odpowiedz Link Zgłoś
sorrow74 Re: Tabletki luteina 08.05.09, 09:07 luteinę chyba można kupić bez recepty mi się zdażyło, że otrzymałam od lekarza receptę bez pieczątki przychodni (ale z pieczątką lekarza) i farmaceutka powiedziała, że sprzeda, ale za wyższą cenę - raczej nie chodziło o pieczątkę w związku z refundacją leku, tylko o ważność recepty Nie skorzystałam, więc nie wiem na 100 %, ale podpytać się w aptece możesz. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
yoga24 Re: Tabletki luteina 08.05.09, 10:44 Idź do internisty i powiedz w jakiej jesteś sytuacji, na pewno da Ci receptę, bądź w aptece poproś aby sprzedały Ci bez recepty a potem po wizycie u swojej gin receptę doniesiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
madeira.online Re: Tabletki luteina 08.05.09, 12:03 O Aptece nie pomyślałam dzięki bardzo ) Mojej gin od dziś nie ma w przychodni pojechała na jakiś zjazd lekarzy czy coś do 19 maja mam ostatnia tabletkę więc jest jeszcze czas ehe Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś