agula_ala 05.06.09, 17:29 Co może byc przyczyną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niloman Re: brazowe plamienia w 6 tc 05.06.09, 18:59 hej udaj sie lepiej do lekarza, to nie jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-250 Re: brazowe plamienia w 6 tc 05.06.09, 19:09 idz jak najszybiej do lekarza miałam podobnie potem przejawiła sie w krwawienie i ciaża zagrożona Odpowiedz Link Zgłoś
niloman Re: brazowe plamienia w 6 tc 05.06.09, 19:12 moj lekarz mowi,ze nawet najmniejsze plamienie i juz do szpitala, zglos sie od razu lepiej do szpitala, tam podejma odpowiednie kroki, jak zaczelam krwawic wieczorem pod koniec lutego to zadzwonilam od razu na pogotowie i do szpitala. A w szpitalu musza Cie ptrzyjac . Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka79 Re: brazowe plamienia w 6 tc 06.06.09, 20:30 Mozesz miec ten sam problem co ja, lozysko jest nizej usadowione niz powinno byc, wlasnie sie dzisisaj o tym dowiedzialam no i, ze ciaza moze zakonczyc sie cesarskim cieciem. Jednak mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze i urodze normalnie moje malenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś