Dodaj do ulubionych

duphaston czy to normalne

17.12.03, 11:33
biorę trzy razy dziennie i czuję się potwornie-wzdęcia i osłabienie rumianek reni i espumisan nie pomaga czy wy tez to przechodziłyście i co z tym zrobiłyście. Brzuch mi puchnie a ja nie mogę nic jeść.Jestem w 6-tym tygodniu ciąży
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rebecca Re: duphaston czy to normalne 17.12.03, 11:52
      to pewnie z powodu ciazy, a nie duphastonu...
      pierwsze tygodnie to koszmarne oslabienie (ja co rano mialam wrazenie, ze nie
      dojde do lazienki i walczylam ze soba, zeby nie zadzwonic do pracy, ze sie
      zwalniam smile wzdecia to tez znany mi problem. bralam duphaston, ale ja bralam
      go juz wczesniej i przed ciaza nie mialam takich objawow.
      witaj w klubie smile
      • annastyr Re: duphaston czy to normalne 17.12.03, 12:03
        Witaj, wlasnie skonczylam przyjmowanie duphastonu (jestem w 18 tyg., a bralam
        go od 6 tyg.) i tez mysle, ze objawy, ktore opisujesz, to dolegliwosci ciazowe,
        a nie duphaston. Z duphastonem mialam inny klopot - po odstawieniu (kiedy mi
        sie skonczylo opakowanie, a nie mialam jeszcze recepty na nastepne, czyli
        zdarzyl mi sie jakis dzien przerwy) dopadala mnie hustawka nastrojow (od
        euforii az do makabrycznej lzawej chandry), nudnosci. Zycze poprawy
        samopoczucia. Trzymaj sie.
        Ania
    • ania_gie Re: duphaston czy to normalne 17.12.03, 14:14
      Cześć
      Ja jestem w 7 tyg. Brałam duphaston przed zajściem i teraz biorę raz dziennie.
      Twoje objawy są chyba bardziej związane z ciążą niż z lekiem. Z tego co wiem to
      po duphastonie może się jedynie pogorszyć cera, niestety!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka