magda010 17.07.09, 08:58 Moze ktos by polecil dobry test ciazowy? chodzi o jakis czuly, wykrywajacy ciaze co najmniej w terminie @, dobrze by bylo, zeby nie byl najdrozszy i czy lepsze sa strumieniowe, czy plytkowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamatosinka Re: jaki test polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 09:53 u mnie zawsze niezawodny był test płytkowy bobo-test.Wykrywał ciążę bardzo wczesnie,nawet przed terminem oczekiwanej miesiączki.Jestem w trzeciej ciąży i teraz tez nie zawiódł-do tego cena ok 12 zł jest bardzo przystępna-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ochra Re: jaki test polecacie? 17.07.09, 10:12 Moim zdaniem bez znaczenia, wszystkie są takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
magas1169 Re: jaki test polecacie? 17.07.09, 10:42 Nie lubię strumieniowych,zwłaszcza tych co to o każdej porze dnia można robić.Uważam że przekłamują wynik. Obie ciąże wykrył Quik-baby-na dzień przed planową @. Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: jaki test polecacie? 17.07.09, 11:12 AKON ULTRA czuły płytkowy. Inne dawały wyniki wątpliwe, ten nigdy mnie nie oszukał. POLECAM! (To moja 8 ciąża, więc poznałam chyba wszystkie dostepne na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
mojmikuniu Re: jaki test polecacie? 17.07.09, 13:48 Witaj, ja polecam paskowy PRE-TEST. Jest niedrogi kosztuje okło 10zł, ciążę wykrywa szybko w dzień spodziewanej miesiączki na pewno.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś