Dodaj do ulubionych

dziwne objawy 38tc

02.08.09, 08:12
witam od paru dni jestem nie do życia.
Dokładnie od 3 dni boli mnie brzuch tak jak bym miała obfitą miesiączką boli bezustannie, do tego co jakiś czas dochodzą serie skórczy. Skórcze są dość silne i bolesne (czasami to mnie w pół zegnie) trwają ok godzimy albo dłużej i przechodzą.
Jakby tego było mało od 3 dni odchodzi mi czop śluzowy sukcesywnie przy każdej wizycie w toalecie.
A dziś rano poczułam nieprzyjemny ból w pochwie, coś jakby kłucie
Dodam jeszcze że na ostatniej wizycie szyjkę miałam skruconą prawie całkowicie.
Czop i skórcze przepowiadające, choć są takie mocne i bolesne mnie nie martwią bo to norma, ale czemu cały czas boli mi brzuch nawet jak tych skórczy nie mam i co to za ból w miejscu intymnym?
proszę o odpowiedź i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • myszka_1405 Re: dziwne objawy 38tc 02.08.09, 08:31
      ja mialam podobnie.... jak chodzilam na krotkie wieczorne spacery to myslalam ze z bolu sie poloze na tej ulicy i juz nie wstane.... taka kolej rzeczy, porod zbliza sie wielkimi krokami wink
      szykoj torbe i dokumenty, ale cie nie pociesze.... taki "stan" moze troszke potrwac.... ;D

pozdrowienia i powodzenia wink
    • iwonagos Re: dziwne objawy 38tc 02.08.09, 11:11
      Dziwne to one byłyby gdybyś była np w 25 tc, w 38 tyg to już wszystkiego się można spodziewaać..
    • ewelip Re: dziwne objawy 38tc 03.08.09, 09:19
      Jakbym czytała o sobie! Też 38 tc i dokładnie takie same objawy,
      wczoraj już widziałam przerażenie w oczach męża. Skórcze też
      przechodzą mi po około godzinie, już dwa razy myślałam że "to już" i
      nic. Więc czekam dalej. Powodzenia!
    • agnestom1 Re: dziwne objawy 38tc 03.08.09, 13:40
      hej,ja mam termin na 24 sierpnia,też pobolewa mnie brzuch od czasu do czasu i
      tez mam takie kłucie dołem brzucha,mam tez obfitsza wydzielinę,w nocy coraz
      gorzej sypiam, moze to tez ta pogoda ,ciągle duszno nie ma czym oddychac. Jutro
      ide do gina ciekawe czy dzidzia odwórciła mi się juz prawidłowo,w 32 tyg leżała
      podł.miednicowo,ale to mała wiercipiętka więc mam nadzieje ze ułozyła sie
      właściwie.Geberalnie też wyczekuję czy to już?to moja pierwszaciaża więc jestem
      zielonasmilePozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka