ekan13 27.06.04, 23:34 Bardzo proszę o informację i adres ośrodka, w którym je wykonują. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra76 Re: USG 3D w Rudzie Śl. 28.06.04, 22:39 Niestety w Rudzie Śląskiej nie ma USG 3D. Najbliższe jest w Klinice w Zabrzu. W R. Śl. jest jedynie nowoczesne USG w Wirku na 1-go Maja (Fundacja Gogula Hope, niedaleko Plazy) ale nie jest to 3D. Wiadomości mam od mojego lekarza prowadzącego ciążę (ordynator oddziału ginekologii docent Sodowski). Pozdrawiam Sandra. Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: USG 3D w Rudzie Śl. 30.06.04, 00:58 No to jestem zdezorientowana, bo jestem tam na jutro umówiona. Pani doktor z którą rozmawiałam nie wspomniała nic, że nie jest to 3D, a o takie pytałam. Specjalistyczne USG to ja już miałam i jeszcze raz wydawać tyle kasy wcale mi się nie uśmiecha...Napiszę jutro co to w końcu było. Bardzo dziękuję za informację i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra76 Re: USG 3D w Rudzie Śl. 30.06.04, 10:13 Teraz to ja jestem zdezorientowana i tym samym bardzo ciekawa jakie USG będziesz miała robiome. Czekam z niecierpliwością na wiadomości. Napisz gdzie byłaś na USG i jak się nazywa pani doktor do której idziesz. Pozdrawiam serdecznie Sandra. Odpowiedz Link Zgłoś