Dodaj do ulubionych

kidzcorner marina

18.11.12, 00:03
Witam serdecznie chciałam napisać do wszystkich zainteresowanych przedszkolem Kidzcorner.
Kliencie!!! zanim zapiszesz tam swoje dziecko poproś Panią dyrektor o zaprezentowanie wyposażenia ciasnych sal, policz ile dzieci mają książeczek, policz puste półki na których powinny stać zabawki, bo to w końcu przedszkole. Policz wszystkie samochody (jeśli takie znajdziesz), klocki, lalki.... poproś o pokazanie pomocy dydaktycznych, gier, puzzli. Zaobserwuj, jak za uśmiechem Pani wychowawczyni, kryje się jej zmęczona twarz. Koniecznie zajrzyj pod dywaniki, ciekawe co tam znajdziesz? Zapytaj o Panią sprzątaczkę. Przyjrzyj się posiłkom, warunkom w jakich są podawane, a na końcu szybko stamtąd UCIEKAJ!!!!!!
Obserwuj wątek
    • bj32 Re: kidzcorner marina 19.11.12, 17:00
      Pracowałaś tam? I w jakiej to wiosze?
    • melancho_lia Re: kidzcorner marina 20.11.12, 10:45
      Przecież osiedle MARYNA jest tylko jedno wink Nie wiesz?
      • bj32 Re: kidzcorner marina 20.11.12, 11:04
        Co gorsza: nie wiem, ze w ogóle jest takie osiedle, bo tam ani słowa o tym nie mabig_grin
        • barakudaa Re: kidzcorner marina 20.11.12, 17:55
          A gdzie ten przybytek czy ubytek się mieści,w Łaziskach Dolnych czy w Ustrzykach Górnych?
          • 1dobramama Re: kidzcorner marina 20.11.12, 22:22
            ten przybytek mieści się w Warszawie na osiedlu Marina Mokotów, żeby już zakończyć spekulacje.
            • bj32 Re: kidzcorner marina 21.11.12, 10:07
              Wybacz. Zapomniałam, ze tylko w Warszawie jest net.

A skąd masz wiedzę o placówce?
              • 1dobramama Re: kidzcorner marina 21.11.12, 18:51
                Byłam, widziałam, więc się dzielę spostrzeżeniami.
    • 1dobramama Re: kidzcorner marina 14.02.13, 09:47
      zapomniałam dodać, kontrolujcie zmiany kadrowe, do tej pory przez 3-lata uciekło z kidzcorner 11-u nauczycieli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka