Dodaj do ulubionych

Przedszkole Zebra - Raszyn, Rybie

22.04.16, 11:18
Witam, od września chciałabym posłać dziecko do przedszkola. Bardzo podoba mi się budynek, sale i plac zabaw Zebrze. Jednak nie stanowi to dla mnie najważniejszego kryterium przy wyborze przedszkola. Na forach znalazłam informację o pozostałych placówkach tej sieci, nie wiele z nich dotyczy przedszkola w Rybiu. Proszę o opinie rodziców, których dzieciaczki chodzą do tego przedszkola.
Obserwuj wątek
    • madzianan Re: Przedszkole Zebra - Raszyn, Rybie 02.06.16, 13:02
      Przedszkole jest bardzo merytoryczne. Docenia się dopiero różnicę jak dziecko idzie do szkoły. Moja córka kończy obecnie pierwszą klasę i nie ma żadnych problemów, powiem więcej jest znacznie lepiej rozwinięta od innych dzieci, również językowa. Osobiście bardzo polecam!
      • sylwesterk78 Re: Przedszkole Zebra - Raszyn, Rybie 21.05.18, 21:56
        ja jestem zawiedziony jakoscia edukacji oraz komunikacji z przedszkolem! nigdy nie byly zgalszane zadne problemy z udukacja, spotkania merytoryxzne z wychowawczynia zawsze tylko o pozytywach tak by rodzic uslyszal co chce uslyszec ...a koniec koncow dziecko w testach do szkoly nie poradzilo sobie z jezykiem angielskim ( a przeciez przedszkole angielsko-polskie!!!) i wiekszosc postepow u dziecka musielismy wyprawcowac sami na zajeciach pozalekcyjnych by ulatwic start w szkole. Przedszkole mocno przereklamowane. ladny budynek i usmiechniete panie to nie wszystko!!!
    • sylwesterk78 Re: Przedszkole Zebra - Raszyn, Rybie 21.05.18, 21:52
      Dwojka dzieci tam chodzila. Niestety nie mam najlpszych doswadzczen. Na pierwszy rzut oka wszystko pieknie wyglada, panie usmiechniete ale merytoryki w tym zadnej! corka po pelnej edukacji w przedszkolu dwujezycznym nie poradzila sobie z testami do szkoly dwujezycznej, a problemy z jezykie nigdy nie byly zglaszane!
      tablica interaktywna zamiast sluzyc edukacji, sluzy puszczaniu piosenek z list przebojow ...a potem dziecko spiewa niecenzurowalne kawalki... milosc w zakopanem i polewamy sie szampanem tez przyniesione z przedszkola i to najlzszejsze kawalki...
      oferta ze strony interentowej nijak ma sie do realiow
      tylko wycieczki co miesiac (obiwiazkowe! dodatkowo platne) to prawda ... ta i inne praktyki przedszkola niezgodne z przepisami prawa (bo owszem przedszkole moze robic wycieczki ale jak rodzic nie chce poslac to przedszkole powinno zapewnic takiemu dziecku opieke)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka