abnet 23.09.05, 21:37 Proszę o informację których przedszkoli nie polecacie a które śa fajne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidkamamakuby Re: Przedszkole Katowice 26.09.05, 07:42 A przedszkola w jakiej dzielnicy Cię interesują ? Moje dziecko chodziło do przedszkola w Katowicach - Ligocie, jeżeli ten rejon Cie interesuje to się odezwij Pozdrawiam L. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Przedszkole Katowice - coś na marginesie 26.09.05, 13:41 Na temat przedszkola sie nie wypowiem, bo już to zrobiłam w Twoim poprzednim wątku. Chciałam tylko napisać, że nie rozumiem, dlaczego rozpoczynasz kolejny raz ten sam wątek, zamiast podciągnąć do góry poprzedni, skoro temat jest dokładnie taki sam... Odpowiedz Link Zgłoś
agmin Re: Przedszkole Katowice 20.02.14, 09:53 Kochani odnawiam wątki o poszukiwaniu przedszkoli. Poszukuje fajnego przedszkola publicznego w południowych Katowicach, rejon podlesia, kostuchny, piotrowic, zarzecza. Czy ktoś może zna przedszkole nr. 81 w Katowicach na kostki napierskiego 9? Czy polececie go? Zastanawiam się jeszcze nad przedszkolem w podlesiu na malczewskiego i na jankego przedszkole nr. 46. Czy ktoś zna te przedszkola i móglby mi któreś polecić lub odradzić. Dziękuje z góry za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaporzeczka Re: Przedszkole Katowice 19.03.14, 22:58 Mój synek chodzi w tym roku do El Mundo Marino (prywatne przedszkole przy ul. Pijarskiej). Przedszkole super, nowe, przestronne sale, małe grupy, dużo zajęć dodatkowych i miłe panie. Jedyny minus to koszty 600zł ze śniadaniem i obiadem, ale jak na prywatne to chyba i tak nie dużo. Też jestem ciekawa opinii na temat przedszkola nr 81, jeśli ktoś zna czekam na odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
anita2006 Re: Przedszkole Katowice 20.03.14, 08:19 Niestety nie znam 81 (nie ten rejon), przypominam tylko że w tym roku pierwszy raz nabór do przedszkoli w Katowicach odbywa się w marcu, a nie jak do tej pory w kwietniu. koniec zapisów 28 marca! Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga202 Re: Przedszkole Katowice 29.08.14, 11:43 Moj maluch chodzi do wesołych siódemek, i jest super zadowolony. Wraca do domu i buzia mu sie nie zamyka hihi. Angielski, rytmika, czytanki. Cieszę się, bo widzę, że dobrze wybrałam i nie musze się martwić o jego rozwój. Odpowiedz Link Zgłoś
aloyka Re: Przedszkole Katowice 22.07.14, 14:15 Ja również bardzo polecam "siódemki". W tym roku niestety musimy się pożegnać bo 6-letni syn " załapał się " na nową ustawę oświatową i aż płakać się chce. Świetne Panie, które dbają o dzieci i ich zainteresowania, potrafią i przytulic i wytłumaczyć jak któreś łobuzuje, że tak nie wolno. Dzieci tam się nie nudzą a i kontakt z rodzicami świetny. Bardzo polecam i polecać będę. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi0101 Re: Przedszkole Katowice 06.03.15, 11:41 Moja córczka chodzi do siódemek i jest bardzo zadowolona chętnie wstaje rano do przedszkola, a nieraz, jak ją dobieram, to mi robi sceny, że nie chce wracać) pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
123guziczek Re: Przedszkole Katowice 06.03.18, 07:44 Mój syn chodzi do Kropeczek www.kropeczki.pl/ w Piotrowicach, to przedszkole , więc młody od najmłodszych lat szlifuje angielski. Odpowiedz Link Zgłoś