Dodaj do ulubionych

Przedszkole Katowice

23.09.05, 21:37
Proszę o informację których przedszkoli nie polecacie a które śa fajne
Obserwuj wątek
    • lidkamamakuby Re: Przedszkole Katowice 26.09.05, 07:42
      A przedszkola w jakiej dzielnicy Cię interesują ?
      Moje dziecko chodziło do przedszkola w Katowicach - Ligocie, jeżeli ten rejon
      Cie interesuje to się odezwij smile
      Pozdrawiam
      L.
    • gemmavera Re: Przedszkole Katowice - coś na marginesie 26.09.05, 13:41
      Na temat przedszkola sie nie wypowiem, bo już to zrobiłam w Twoim poprzednim
      wątku. Chciałam tylko napisać, że nie rozumiem, dlaczego rozpoczynasz kolejny
      raz ten sam wątek, zamiast podciągnąć do góry poprzedni, skoro temat jest
      dokładnie taki sam...
    • agmin Re: Przedszkole Katowice 20.02.14, 09:53
      Kochani odnawiam wątki o poszukiwaniu przedszkoli. Poszukuje fajnego przedszkola publicznego w południowych Katowicach, rejon podlesia, kostuchny, piotrowic, zarzecza. Czy ktoś może zna przedszkole nr. 81 w Katowicach na kostki napierskiego 9? Czy polececie go? Zastanawiam się jeszcze nad przedszkolem w podlesiu na malczewskiego i na jankego przedszkole nr. 46. Czy ktoś zna te przedszkola i móglby mi któreś polecić lub odradzić. Dziękuje z góry za pomoc.
      • zielonaporzeczka Re: Przedszkole Katowice 19.03.14, 22:58
        Mój synek chodzi w tym roku do El Mundo Marino (prywatne przedszkole przy ul. Pijarskiej). Przedszkole super, nowe, przestronne sale, małe grupy, dużo zajęć dodatkowych i miłe panie. Jedyny minus to koszty 600zł ze śniadaniem i obiadem, ale jak na prywatne to chyba i tak nie dużo. Też jestem ciekawa opinii na temat przedszkola nr 81, jeśli ktoś zna czekam na odzew.
        • anita2006 Re: Przedszkole Katowice 20.03.14, 08:19
          Niestety nie znam 81 (nie ten rejon), przypominam tylko że w tym roku pierwszy raz nabór do przedszkoli w Katowicach odbywa się w marcu, a nie jak do tej pory w kwietniu. koniec zapisów 28 marca!
          • ladygaga202 Re: Przedszkole Katowice 29.08.14, 11:43
            Moj maluch chodzi do wesołych siódemek, i jest super zadowolony. Wraca do domu i buzia mu sie nie zamyka hihi. Angielski, rytmika, czytanki. Cieszę się, bo widzę, że dobrze wybrałam i nie musze się martwić o jego rozwój.
    • aloyka Re: Przedszkole Katowice 22.07.14, 14:15
      Ja również bardzo polecam "siódemki". W tym roku niestety musimy się pożegnać bo 6-letni syn " załapał się " na nową ustawę oświatową i aż płakać się chce. Świetne Panie, które dbają o dzieci i ich zainteresowania, potrafią i przytulic i wytłumaczyć jak któreś łobuzuje, że tak nie wolno. Dzieci tam się nie nudzą a i kontakt z rodzicami świetny. Bardzo polecam i polecać będę.
      • gabi0101 Re: Przedszkole Katowice 06.03.15, 11:41
        Moja córczka chodzi do siódemek i jest bardzo zadowolonasmile chętnie wstaje rano do przedszkola, a nieraz, jak ją dobieram, to mi robi sceny, że nie chce wracaćsmile) pozdrawiam !!
    • 123guziczek Re: Przedszkole Katowice 06.03.18, 07:44
      Mój syn chodzi do Kropeczek www.kropeczki.pl/ w Piotrowicach, to przedszkole , więc młody od najmłodszych lat szlifuje angielski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka