adziablondzi 18.01.06, 21:22 Proszę Mamy o polecenie publicznego przedszkola w Szczecinie, wiadomo, przyjaźnie, ciepło i mniamuśnie. Czy któraś z Mam może mi pomóc? pozdrawia, aga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babelecke Re: które przedszkole w Szczecinie? 19.01.06, 00:55 Witam, otwieram przedszkole z gr niemieckojezyczna i Mali Odkrywcy (zabawa chemia i fizyka). Placowka czynna bedzie od 6:00 do 22:00, w soboty dodatkowo zajecia taneczno-muzyczne, urodziny dla dzieci, itp Placowka jest zlokalizowana blisko centrum "Fala".Wiecej informacji: babelecke@babelecke.tet.pl, Tel 0604 401 897 pozdr joanna Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: które przedszkole w Szczecinie? 19.01.06, 08:50 Hej, a może napisz jeszcze w jakich okolicach szukasz tego przedszkola. Ja ze swojej strony moge polecić Żaczka na Monte Cassino. Mój synek chodzi tam od wrzesnia i jesteśmy bardzo zadowoleni, Panie fantastyczne, zawsze wszystkiego się można dowiedzieć, czas maja dobrze zorganizowany. Od pierwszego dnia wychodzili na podwórko i nikt nie mówił że dzieci mają się najpierw przyzwyczajać. Teraz też często wychodzą na spacery do parku. Mój Mały zawsze odwleka wychodzenie do domu. Pozdrawiam. Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Entliczek na Potulickiej 19.01.06, 12:27 Dwójka moich dzieci tam bywała. Podobało im się, panie z tych dbających. Jedyny mankament, to lokalizacja. Przedszkole jest w kamienicy, trzeba więc chodzić po schodach i ogródek nie jest zaduży. Ale dzieci chodziły na spacery do parku, więc nie było źle... Odpowiedz Link Zgłoś