ineska7 20.03.08, 16:18 Witam Z tego co się zorientowałam jest to nowe przedszkole. Czy ktoś posłał/planuje posłać dziecko do tego przedszkola? Jakie sprawia pierwsze wrazenie? Prosze o wszelkie opinie nt. tego przedszkola!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migajita Re: Akademia Pluszowych Misiów - Bemowo 21.03.08, 08:33 To przedszkole ma juz dwie inne placowki - na Wlochach na Redaktorskiej i w Rembertowie (chyba). Do przedszkola na Wlochach moj synek chodzi juz od ponad roku. Jak wszedzie jest kilka drobnych minusow, ale ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni z opieki, a maly lubi swoje przedszkole. Na pewno bardzo duzo zalezy od kadry, ktora obejmie nowa placowke. Generalnie polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Akademia Pluszowych Misiów - Bemowo 22.03.08, 21:13 A gdzie na Bemowie jest to przedszkole, może znacie stronę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
ineska7 Re: Akademia Pluszowych Misiów - Bemowo 22.03.08, 21:32 Przedszkole jest na ul. Hubala Dobrzańskiego 35, telefon 0608 320 941 To jest Bemowo-Blizne. A strona internetowa: www.przedszkole.biz.pl/onas.html Odpowiedz Link Zgłoś
bukmacherka666 Re: Akademia Pluszowych Misiów - Bemowo 23.03.08, 13:10 Witam. Prawdę powiedziawszy to nawet nie bywam na Bemowie, ale nazwa - Akademia Pluszowych Misiów wydaje się być kusząca Pozdrawiam, wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
lillax Re: Akademia Pluszowych Misiów - Bemowo 25.03.08, 12:35 Drogie koleżanki, tak jak wy staram się na bierząco śledzić sytuację w przedszkolach min zlokalizowanych na warszawskim Bemowie. Jednym z nich było przedszkole, o którym piszecie. I choć każda z nas bazuje na własnych doswiadczeniach, wyobrażeniach i oczekiwaniach to polecam wam poprostu wycieczkę we wskazane miejsce i zorientowanie się w terenie. Myślę, ze to w tym przypadku (jak i zapewne wielu innych) jest kluczowe. Przynajmniej tak było z nami. doskonale wiem, że dziś przedszkole (niepubliczne) to czysty biznes. Ale niektórzy zapominają, że poza wszelkimi aspektami robienia pieniędzy dotyczy to dzieci przede wszystkim. Nie da się na siłę zorganizować czegoś wartościowego i dobrego bez zaplecza - w tym przypadku lokalowego. Byłam, widziałam - z zewnątrz i mi wystarczy.. szukam dalej i czekam na wyniki naboru do państwowego przedszkola. Powodzenia dla was i maluszków Odpowiedz Link Zgłoś
loopki Re: Akademia Pluszowych Misiów - Bemowo 26.03.08, 10:41 A ja uważam podobnie jak migajta z wcześniejszego postu, tak naprawdę liczą się dziewczyny opiekujące się naszymi dziećmi. Jeśli szukasz budynku( sądząc po wpisie) to chyba nie to forum, ja zadzwoniłam pod numer podany na stronie, rozmawiałam z właścicielką i jestem prawie przekonana żeby zapisać tam dziecko,choć też nie byłam jeszcze w budynku. Dla mnie jednak bardziej liczy się fachowość opieki i bezpieczeństwo ,"urodą" budynku nie będę się przejmować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
puchata1 Re: Akademia Pluszowych Misiów - Bemowo 03.04.08, 16:20 mysle, ze raczej nie urode chodzilo twojej poprzedniczce tylko o przystosowanie budynku do pobytu dzieci. 1 przy glownej ulicy 2 czesc wysokiego stromego blizniaka 3 budynek nie otynkowany 4 zero placu zabaw w srodku nie bylam ale pewnie podbnie Panie mile bo zalezy im na klientach, ale na Boga wybor przedszkola dla dziecka to nie kupienie nowej sukienki trzeba brac pod uwage wiele wiele aspektow Odpowiedz Link Zgłoś