vestalka0 28.07.08, 11:36 Nie dawno ruszyła nowa placówka w krakowie niedaleko Zakopianki, czy ktoś ma już jakieś opinie na jej temat? Podobno zapisy są od 2 latek, no i język francuski i angielski. czekam na opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vestalka0 Re: Malucholandia kraków 28.07.08, 19:05 nie widze nic złego we wczesnej nauce elementow jezykow obcych, pozatym fajnie jest miec wybór w innym jezyku niz angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
szatka1 Re: Malucholandia kraków 04.08.08, 20:05 WItam! Byłam, zobaczyłam i zapisałam swojego małego odkrywcę. Super infrastruktura, dużo miejsca do nauki i zabawy, przemiłe Panie prowadzące i piękny duży ogród! Zobaczymy co dalej, ale wygląda obiecująco. Planują założyć monitoring i wprowadzić regularne zajęcia z logopedą i psychologiem dziecięcym... Odpowiedz Link Zgłoś
aga-1979 Re: Malucholandia kraków 05.08.08, 15:14 Super się reklamujecie. Tylko rodzicom dobrze byłoby znać adres - www i przedszkola. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
malucholandia-przedszkole Re: Malucholandia kraków 07.08.08, 09:27 zapraszam wszystkich zainteresowanych o informacje na adres mailowy, wyślę wszystkie informacje i oczywiście adres www. pozdrawiam Malucholandia Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynowa.brunetka Re: Malucholandia kraków 07.08.08, 21:46 A moze by tak tutaj adres www wrzucic?Nie da się??? Odpowiedz Link Zgłoś
jbasko Re: Malucholandia kraków 08.08.08, 18:12 witam, czy to jest na Taklińskiego? kiedyś tam był również żłobek, czy Państwo macie coś wspólnego z tamtym żłobkiem czy jest to cos nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
mo.nia Re: Malucholandia kraków 18.08.08, 21:47 malucholandia-przedszkole napisała: > zapraszam wszystkich zainteresowanych o informacje na adres mailowy, > wyślę wszystkie informacje i oczywiście adres www. > pozdrawiam > > Malucholandia Witam, jestem mamą 18 miesięcznej dziewczynki. Czy Państwa oferta skierowana jest także do takich dzieci? bardzo proszę o informacje pozdr. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
vestalka0 Re: Malucholandia kraków 25.08.08, 20:48 Witam, Proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 0661741128, istnieje możliwość zapisania szkraba który nie skończył jeszcze 2 lat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś