barbaramama 13.01.09, 08:08 co myślicie o przedszkolu bajeczka niedaleko Sadowej, przedszkole mi sie podoba(byłam oglądałam) panie nauczycielki tez wydają mi sie super tylko nie wiem nic więcej a na forym nikt nie pisze o nim. prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiula05 Re: przedszkole Bajeczka 13.01.09, 18:26 Jesteśmy bardzo zadowoleni, warunki mają świetne, własną kuchnię (co dla nas było ważne przy wyborze przedszkola), przedszkole na uboczu jest więc dziecko nie wdycha spalin. I cały czas się nie mogę nadziwić, że nasz maluch na koniec dnia odgrywa komedię i chce jeszcze zostać ale to akurat nam na rękę bo rano nie ma problemu z zostaniem. Przyznaję,że na początku mieliśmy trochę obawy bo jednak to nowopowstała placówka, ale teraz polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
baks701 Re: przedszkole Bajeczka 17.12.13, 23:50 Nie polecam tego przedszkola. Wszystko wygląda pięknie na pierwszym spotkaniu, potem dziecko staje się mało ważne. Posiłki są malutkie, dziecko chodziło cały czas głodne. Zero profesjonalizmu. Szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mostoc Re: przedszkole Bajeczka 01.02.17, 21:51 Moich dwoje chodziło i żaden nie był głodny. Dzieci szczęśliwe, mają dużo atrakcji. Panie cudowne. Odpowiedz Link Zgłoś