iwona_ola 14.05.09, 21:13 Witam Czy możecie polecić jakies prywatne przedszkole najchętniej na Mokotowie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona_ola Re: Prywatne przedszkole 16.05.09, 09:58 Czy ktoś coś słyszał o tym przedszkolu: www.przedszkole4kids.pl/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
kr-uk Re: Prywatne przedszkole 18.05.09, 20:27 Eh, na Mokotowie to nie. Po drugiej stronie Wisły co najwyżej mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia2 Re: Prywatne przedszkole 19.05.09, 20:47 ja chętnie się podłączę do dyskusji, ale szukam opinii o innej placówce. Tęczowe Przedszkole - jak znacie to ja chętnie się coś dowiem więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
warsza-wianka117 Re: Prywatne przedszkole 20.05.09, 13:08 Co do tego przedszkola na mokotowie, to niestety nic nie wiem, natomiast o Tęczowym słyszałam sporo dobrego i to nie tylko na tym forum więc, zapytaj o 4KIDS jeszcze gdzieś! A Tęczowe podobno jest nie drogie, jest w posiadaniu miłych pań i dbającej o porządek dyrektorki Odpowiedz Link Zgłoś
kr-uk Re: Prywatne przedszkole 21.05.09, 10:03 Śmiesznie to brzmi > jest w posiadaniu > miłych pań Ale tak czy siak panie są miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Prywatne przedszkole 20.05.09, 18:16 Moja mała chodzi do tęczowego pisz co bys chciala wiedziec, bo tak ogolnie to polecam to miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
chaysey Re: Prywatne przedszkole 21.05.09, 00:08 Też słyszałam dobre opinie o tym przedszkolu tęczowym. Z tego co patrzyłam na ich stronie mają dużo dodatkowych zajęć, także w soboty, co mnie zaskoczyło, no i nie jest drogo. Ciekawa jestem tylko jak warunki i wygląd w środku? No i czy nauczycielki są dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Prywatne przedszkole 24.05.09, 13:03 Moim zdaniem warunki są bardzo dobre, wszystko nowe, ładne, czyste i przytulne, a przedszkolankom nie mam nic do zarzucenia, mają bardzo dobre podejscie do dzieci i duzo cierpliwosci- a czgoz wiecej trzeba komus kto sie zajmuje stadkiem dzieci Uwazam ze za tak niska cene...naprawde ciezko znalezc cos rownie dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
kalenika Re: Prywatne przedszkole 21.05.09, 12:02 przedszkole na osiedlu Marina Mokotów...może lepsze od Tequesty po przejrzeniu kilka razy strony nie znalazłam cennika, może jestem slepa? Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia2 Re: Prywatne przedszkole 22.05.09, 00:28 właśnie cennik. Co sądzicie o cenach w Tęczowym Przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
chaysey Re: Prywatne przedszkole 22.05.09, 19:39 Ceny to akurat mają w tęczowym bardzo niskie jak na Warszawę, wśród przedszkoli prywatnych średnio miesięcznie sobie liczą 1200, a spotkałam się i z 1500zł! A zajęcia podobne, więc myślę, że cenowo jest konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
kr-uk Re: Prywatne przedszkole 24.05.09, 23:09 dziuunia2 napisała: > właśnie cennik. Co sądzicie o cenach w Tęczowym Przedszkolu? 800 pln/m-c Odpowiedz Link Zgłoś
malanonline Re: Prywatne przedszkole 22.05.09, 20:56 Na Mokotowie nic nie znam, ale bardzo polecam przedszkole Sunny World na Gocławiu.Tam też miałabyś dobry dojazd. Przedszkole jest nowe i wszystko jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Prywatne przedszkole 24.05.09, 13:17 To jest skandal, ale ja tez widzialam przedszkola gdzie czesne wynosi 1500zl a nic szczegolnego sie tam nie oferuje! 800zl za przedszkole w Warszawie to naprawde bardzo malo, ale wlasnie obawiam sie, ze takich przedszkoli jest bardzo niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia2 Re: Prywatne przedszkole 24.05.09, 20:14 też uważam że cennik tęczowego przedszkola jest bardzo atrakcyjny Odpowiedz Link Zgłoś
kma-ja Re: Prywatne przedszkole 24.05.09, 20:23 Znam Tęczowe Przedszkole - chciałam w nim pracować, ale okazało się ze jestem w ciąży. Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że jest to placówka godna polecenia. Za jakiś czas poślę tam córeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Prywatne przedszkole 25.05.09, 00:23 Ja mam dobre spostrzezenia co do teczowego przedszkola, a 800 zl za przedszkole prywatne o takim standardzie to na prawde niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
ally1307 Przedszkole na Mokotowie 26.05.09, 14:53 Echa Leśne - polecam Maja fajną promocje wakacyjną. Można ich sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
mim288 Re: Prywatne przedszkole 29.05.09, 12:27 ja jestem zadowolona z Bajkowej Krainy na idzikowskiego, moich dwoje dzieci tam chodzi, jadno juz czwarty rok. Odpowiedz Link Zgłoś