kamilius76 30.07.09, 20:55 Czy ktoś z Was może powiedzieć coś o przedszkolu nr 55 ul. Cybisa w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kachi9 Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 10.03.10, 22:57 Witam, moja starsza córka chodzi do tego przedszkola już drugi rok, młodsza mam nadzieję że w tym roku zacznie tam uczęszczać (2007r.). Jesteśmy bardzo zadowolone z Pań Nauczycielek, z cioć - czyli pomocy nauczycielek( do rany przyłóż, szczególnie u tych zagubionych maluszków).Świetna, bardzo otwarta i dostępna Pani Dyrektor.Ogólnie duży pozytyw dla całego przedszkola.Są wycieczki,teatrzyki, imprezy okolicznościowe, zajęcia sportowe na innych obiektach, odnowiony plac zabaw,Zespół muzyczny przedszkolny, wszystkie fajne zajęcia pozaprogramowe(joga,angielski, kung-fu, taniec - szkoda że płatne ) a przede wszystkim dobry klimat.Ja osobiście nie słyszałam nic złego o tym przedszkolu, ale jeśli ktoś myśli inaczej niż ja niech napisze, a co tam... Mama Aniołka i Diabołka Diabolek jeszcze przed Wami Drogie Panie Przedszkolanki Odpowiedz Link Zgłoś
czasprzedszkola Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 23.04.10, 15:06 Witam, moja córeczka została zakwalifikowana na Cybisa (trochę z przypadku dlatego niewiele wiem o tym przedszkolu). W jakich godzinach przedszkole jest otwarte, ile kosztuje, jak wygląda adaptacja...? Za wszelkie informacje i opinie na temat tego przedszkola bardzo dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marmi83 Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 24.04.10, 15:29 Mi sie marzylo to przedszkole, bo jest najblizej domu. Dostalismy sie na Hirszfelda, moze ktos chce sie zmainic? Odpowiedz Link Zgłoś
qbak2 Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 26.04.10, 13:38 Witam, Moje dziecko dostało sie do 55 na Cybisa, a mielibyśmy zdecydowanie bliżej na Hirszfelda, więc może moglibyśmy się zamienić. Muszę się tylko dowiedzieć nieco więcaj na temat tego przedszkola. Pozdrawiam kuba Odpowiedz Link Zgłoś
marmi83 Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 27.04.10, 09:06 Rozumiem ze mowimy o 3 latkach? Mi bardzo zalezy na zamianie bo odleglosc jest dla mnie jednym z wazniejszych czynnikow... Zwlaszzca ze o jednym i drugim przedszkolu czytalam dobre opinie. Po prostu nie wyobrazam sobie dowozenia szczegolnie zima... Jakby co, prosze pisac na adres gazetowy, na pewno odpowiem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qbak2 Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 27.04.10, 09:51 Witam, Wysłałem wiadomość (marmi83) mam nadzieję że doszła. Pozdrawiam, Kuba Odpowiedz Link Zgłoś