Dodaj do ulubionych

przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie

30.07.09, 20:55
Czy ktoś z Was może powiedzieć coś o przedszkolu nr 55 ul. Cybisa w
Warszawie?
Obserwuj wątek
    • 22justyna Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 10.03.10, 14:46
      up
      • kachi9 Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 10.03.10, 22:57
        Witam, moja starsza córka chodzi do tego przedszkola już drugi rok, młodsza mam
        nadzieję że w tym roku zacznie tam uczęszczać (2007r.).
        Jesteśmy bardzo zadowolone z Pań Nauczycielek, z cioć - czyli pomocy
        nauczycielek( do rany przyłóż, szczególnie u tych zagubionych
        maluszków).Świetna, bardzo otwarta i dostępna Pani Dyrektor.Ogólnie duży pozytyw
        dla całego przedszkola.Są wycieczki,teatrzyki, imprezy okolicznościowe, zajęcia
        sportowe na innych obiektach, odnowiony plac zabaw,Zespół muzyczny przedszkolny,
        wszystkie fajne zajęcia pozaprogramowe(joga,angielski, kung-fu, taniec - szkoda
        że płatne sad ) a przede wszystkim dobry klimat.Ja osobiście nie słyszałam nic
        złego o tym przedszkolu, ale jeśli ktoś myśli inaczej niż ja niech napisze, a co
        tam...

Mama Aniołka i Diabołka smile
        Diabolek jeszcze przed Wami Drogie Panie Przedszkolanki smile
        • czasprzedszkola Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 23.04.10, 15:06
          Witam, moja córeczka została zakwalifikowana na Cybisa (trochę z przypadku dlatego niewiele wiem o tym przedszkolu).
          W jakich godzinach przedszkole jest otwarte, ile kosztuje, jak wygląda adaptacja...? Za wszelkie informacje i opinie na temat tego przedszkola bardzo dziękuję i pozdrawiam.
          • marmi83 Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 24.04.10, 15:29
            Mi sie marzylo to przedszkole, bo jest najblizej domu. Dostalismy sie na
            Hirszfelda, moze ktos chce sie zmainic? smile
            • qbak2 Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 26.04.10, 13:38
              Witam,
              Moje dziecko dostało sie do 55 na Cybisa, a mielibyśmy zdecydowanie
              bliżej na Hirszfelda, więc może moglibyśmy się zamienić. Muszę się
              tylko dowiedzieć nieco więcaj na temat tego przedszkola.
              Pozdrawiam
              kuba
              • marmi83 Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 27.04.10, 09:06
                Rozumiem ze mowimy o 3 latkach? smile
                Mi bardzo zalezy na zamianie bo odleglosc jest dla mnie jednym z wazniejszych
                czynnikow... Zwlaszzca ze o jednym i drugim przedszkolu czytalam dobre opinie.
                Po prostu nie wyobrazam sobie dowozenia szczegolnie zima...
                Jakby co, prosze pisac na adres gazetowy, na pewno odpowiem smile
                Pozdrawiam
                • qbak2 Re: przedszkole nr 55 ul. Cybisa w Warszawie 27.04.10, 09:51
                  Witam,
                  Wysłałem wiadomość (marmi83) mam nadzieję że doszła.
                  Pozdrawiam,
                  Kuba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka