nico72 16.11.09, 09:48 Chciałam się zorientować czy to prawda że w bielańskim na patologii ciąży jest pacjentka z wirusem A/H1N1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efidorek Re: Szpital Bielański 17.11.09, 13:58 na pewno była, czy jeszcze jest tego nie wiem. W szpitalu jest aktualnie zakaz odwiedzin na patologii i na położnictwie. Odpowiedz Link Zgłoś
franianianiamaj Re: Szpital Bielański 23.11.09, 09:40 Z tego co zrozumiałam, to nie w Bielańskim tylko na Karowej, następnie została przewieziona do szpitala zakaźnego na wołoską. Natomiast Szpital Bielański profilaktycznie nałożył zakaz odwiedzin na patologii i położnictwie, ale może ja mam jakieś inne informacje....... Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia_dwa Re: Szpital Bielański 01.12.09, 13:53 Witam, to prawda taka pacjentka, urodziła i już jej nie ma.Leżała w izolatce, a po wypisie oddział przeszedł kwarantannę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia_dwa Re: Szpital Bielański 01.12.09, 13:55 i jeszcze jedno, zakaz odwiedzin jest w związku z tym, iż mamy okres grypowy i chodzi o to by ludzie nie zarażali kobiet w ciąży i maluszków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś