Dodaj do ulubionych

dr Szczecina

22.01.04, 09:12
Dziewczyny,
Chciałam zapytać o Wasze opinie o dr Szczecina, chodze do niego w Medicover i
ponoć pracuje także na Karowej. Czy prowadziłyście u niego ciążę i może
rodziłyście z nim? Jakie są Wasze opinie...
Wdzięczna za odpowiedzi,
Kasia i 16-tygodniowy Misio albo Misia wink)
Obserwuj wątek
    • malwes Re: dr Szczecina 23.01.04, 08:29
      Cześć Kasiu!
      Ja znam dr Szczecinę z Karowej - leżałam tam długo na patologii. Nie jest moim
      prowadzącym i nie rodziłam z nim (jeszcze wink) ale troszkę się mogę
      wypowiedzieć.
      Wg mnie jest bdb lekarzem, ma specyficzny charakter, dość często pokrzykuje na
      pacjentki i personel ale i często nie bez powodu. Jest dobrym ultrasonologiem i
      ma poczucie humoru, które mnie np. bardzo odpowiada. Leżałam przez chwilę z
      dziewczyną w bardzo problematycznej ciąży (chory dzidziuś) - obserwowałam jak
      dr Szczecina okazał jej dużo serca, zrozumienia, delikatności przy bardzo
      trudnych zabiegach i cały czas ją wspierał. Do mnie też raz przyszedł (jak
      jeszcze nie leżałam na jego oddziale), wziął moją poduszeczkę - serduszko,
      kazal mi ją przytulić i powiedział: "trzymaj się dziewucho, wszystko będzie
      dobrze..." - przy wielu "bezosobowych" obchodach bardzo mi to pomoglo...
      To tyle, co dało się "zaobserwować". Może odezwie się jeszcze ktoś, czyją ciążę
      doktor prowadził, ba ja jednak znam go bardzo powierzchownie.
      Pozdrawiam.
      • kasia011 Re: dr Szczecina 23.01.04, 09:30
        Czesc Malwes,
        Bardzo Ci dziękuję za Twoją odpowiedź, poprawiłaś mi nastrój, bo po zmianie
        lekarza właśnie na dr Szczecina byłam w złym humorze jeśli chodzi o lekarza
        poprzedniego i nie chciałam popełnić podobnego błędu w wyborze lekarza. Jeszcze
        raz wielkie dzięki.
        Trzymaj się, pozdrawiam,
        Kasia
        • 210369.b Re: dr Szczecina 23.01.04, 17:57
          Cześć mamuśka!!
          Miałam przyjemność spotkać dr.Szczecinę kiedy leżałam na patologii.Nie był on
          moim lekarzem prowadzącym ,ale wiem że jest świetnym położnikiem i z całego
          serca mogę go polecić.Ja byłam dość żadkim przypadkiem i badania USG robił mi
          tylko on.Ma specyficzne poczucie humoru i co bardzo ważne zawsze wytłumaczył
          mi,gdy czegoś nie rozumiałam.Moja dzidzia już jest ze mną.Szczerze polecam
          poród na Karowej ,jest tam wspaniała położna,dzięki której mój poród trwał
          3godziny i nie musiłam brać żadnego znieczulenia.
          Pozdrawiam Beata
          • kasia011 Re: dr Szczecina do 210369.b 23.01.04, 20:35
            Beatko,
            a czy mogłbyś mi podać nazwisko tej położnej z którą rodziłaś i ewentualnie
            jakies namiary na nią? w jaki sposób ją znalazłaś? jeśli nie chcesz podawać
            ich publicznie to moze mi podaj jakieś namiay na siebie lub daj znać to ci
            podamswój pryw adres.
            Z góry dziekuje i serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoje małe Szczęście
            • 210369.b Re: dr Szczecina do 210369.b 24.01.04, 12:08
              Cześć Kasiu.
              Położną poleciła mi moja lekarz prowadząca(ordynator położnictwa).Moja
              przyjaciółka również rodziła z nią swoje dwoje dzieci,ostatnie półtora
              miesiąca wcześniej niż ja i te porody również trwały ok.3 godzin.
              Namiary na położną
              Anna Stasiewicz tel.0604056237 (ta impreza jest płatna 800 zł.ale warto)
              Najlepiej zadzwoń do niej i umów się na spotkanie.Musicie się poznać.Zyczę
              powodzenia i odezwij się po wszystkim.
              beatalr@op.pl
    • dziuba07 Re: dr Szczecina 27.01.04, 11:13
      Pracuje na Karowej. jest super specjalista od USG. Pelen profesjonalizm.
      Podobalo mi sie jego podejscie, choc czasem byl troche dziwny, jakis taki nieobecny.
    • kundera Re: dr Szczecina 27.01.04, 18:10
      Ja znam dra Szczecinę ze spotkań w pracowni USG - uważam, że to wspaniały
      specjalista. Ostatnio przyjmuje także na Lencewicza/ ma tam pracownię USG i bdb
      sprzęt. Rzeczywiście potrafi krzyknąć,a jego poczucie humoru jest specyficzne,
      ale mnie także to odpowiada - nie pozwala się rozczulać, a udziela
      wyczerpujących i profesjonalnych odpowiedzi, tłumacząc wszystko. Kiedy rodziłam
      na Karowej /trzy lata temu/ był szefem na dyżurze i kwalifikował mnie do
      cesarki. Polecam
      Magda
    • joannasch Re: dr Szczecina 01.02.04, 10:44
      Kaśka ja jeszcze nie rodziłam ale leżąc w szpitalu na Karowej miałam okazję
      poznac dr Szczecinę i słyszeć wiele pozytywnych opinii na jego temat. Jest to
      konkretny, dokładny i rzetelny lekarz. Miły i sympatyczny. Odpowiada na
      WSZYTKIE pytania. Leżałam na jednej sali z panią która dwukrotnie była
      pacjentką Szczeciny od samego początku aż do końca. Jest zachwycona i mówiła że
      jak rodzić to tylko z nim. Poza tym z tego co wiem jest to niesamowity
      specjalista szczególnie w ciążach zarożonych. W najwyższych superlatywach
      wyrażają sie o nim pacjentki co mogłam też wyczytać w zeszycie pacjentek o
      lekarzach który znajdywał się na szpitalnym holu.
      Pozdrawiam
      Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka