agat78 26.03.04, 13:50 Czy ktos może mi powiedzieć coś o szpitalu na Unii Lubelskiej a może są lepsze w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamczaj Re: SZCZECIN szpitale 26.03.04, 15:27 SŁYSZAŁAM ŻE SZPITAL NA UNII TO DOBRY SZPITAL JA JESTEM W 14 TYGODNIU I ZDECYDOWAŁAM SIE NA SZPITAL NA POMORZANACH ZE WZGLEDU NA TO ŻE BARDZO BLISKO MIESZKAM JEŚLI JAKAŚ PRZYSZŁA MAMA JEST ZAINTERESOWANA KORESPONDENCJA ZE MNA MOJ ADRES TO:kamczaj@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mackowy4 Re: SZCZECIN szpitale 02.04.04, 12:39 Zajrzyj na wątek "Szczecin jaki szpital" Ja rodziłam na UL i napisałam kilka słów o tym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: SZCZECIN szpitale 02.04.04, 12:57 wpisz w wyszukiwarkę Unii i szukaj w treści - trochę już tych opinii było Odpowiedz Link Zgłoś
julbo Re: SZCZECIN szpitale 03.04.04, 12:36 Witam, Przed porodem tez zadawalam to pytanie na forum i slyszalam raczej negatywne opinie na temat szpitala na Unii, jednak zdecydowalam tam rodzic ze wzgledu na mojego prowadzacego i wcale nie zaluje. Wprawdzie na pierwszy rzut oka szpital wyglada przygnebiajaco ale jest calkiem fajny. Mili lekarze, moze polozne troche mniej ale tak naprawde to nigdzie nie ma samych cudownych ludzi. Ja rodzialm trzy mniesiace temu wiec moje doswiadczenia sa calkiem swieze. Jesli bedziesz chciala dowiedziec sie czegos wiecej na temat tego szpitala i wogole jak bedziesz miala jakies pytania to pisz na monibo@wp.pl Pozdrawiam Monika i mala Julka Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha281 Re: SZCZECIN szpitale 05.04.04, 13:58 ja rodzilam na Unii w lipcu zeszlego roku i jestem bardzo zadowolona.Super lekarze,mile polozne,dobra,fachowa opieka.z czystym sumieniem moge polecic. Kuzynka w grudniu rodzila w Zdrojach i wyraza pozytywna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECIN szpitale 06.04.04, 19:28 Wielkie dzięki za odpowiedz. Ja mieszkam 75 km od Szczecina. U mnie ginekolodzy nie maja zbyt dobrej opinii tak samo szpital. Byłam u trzech i u każdego się sparzyłam. Przyjeżdża do nas lekarz właśnie z Unii. Podpasował mi. Szpital troszkę znam bo leżała tam dwa razy moja teściowa. Dlatego zdecydowałam się na Unię. Ale dla pewności chciałabym dowiedzieć się coś więcej. Dzięki serdeczne i pozdrawiam wszystkie mamy i te oczekujące Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha281 Re: SZCZECIN szpitale 14.04.04, 09:57 agat78 napisała: > Czy ktos może mi powiedzieć coś o szpitalu na Unii Lubelskiej a może są > lepsze w Szczecinie? witaj ja rodzilam na uni w lipcu zeszlego roku.szpital godny polecenia.jesli chodzi o fachowosc to chyba nie ma lepszego w Szczecinie(bez urazy dla innych szpitali).Znam go troszeczke od kuchni i moge go polecic jako najlepszy.... Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECIN szpitale 14.04.04, 11:28 Słyszqałam że ten na Unii jest dobry i ma najlepszy sprzęt. to dobrze. A możecie mi powiedzieć coś o dr Starczewskim, czy jest dobrym ginem? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawaim Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha281 Re: SZCZECIN szpitale 16.04.04, 18:42 agat78 napisała: > Słyszqałam że ten na Unii jest dobry i ma najlepszy sprzęt. to dobrze. A > możecie mi powiedzieć coś o dr Starczewskim, czy jest dobrym ginem? Będę bardzo > > wdzięczna. > Pozdrawaim > Aga nie znam dr Starczewskiego,jesli moge polecic lekarza z uni to jest to doc.Celewicz.... Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś