Dodaj do ulubionych

IMiDz na Kasprzaka

02.04.04, 17:54
Witam
Chętnie poczytam wasze opowieści o tym szpitalu, porodzie w nim, personelu,
zwyczajach (opłaty, ilość dni spędzonych po porodzie...). Oczywiście
najbardziej interesują mnie najświeższe opisy, ale każda informacja jest
cenna smile.
Pozdrawiam
Asia i synuś 39tyg
Obserwuj wątek
    • asii Re: IMiDz na Kasprzaka 04.04.04, 20:45
      Nadal czekam na wasze posty. Proszę napiszcie czy z Kasprzaka często odsyłają
      do innych szpitali, czy ktoś mógłby polecić dobrą położną ... każda informacja
      jest cenna smile
      Pozdrawiam/y
      • mkostki Re: IMiDz na Kasprzaka 05.04.04, 11:01
        Witaj
        Niestety nie mam żadnych doświadczeń związanych z tym szpitalem, ale moge
        polecic lekarza tam pracujacego - jest to dr Zwoliński, superfacet. Znam go
        jako specjaliste usg, ale w pieczątce ma ginekolog-połoznik i wiem, ze pracuje
        tamże.
        • asii Re: IMiDz na Kasprzaka 05.04.04, 22:37
          Witaj Mkostki
          Dzięki za info, ale lekarz to już dużo nie zdziała, przy porodzie jest położna
          i dzięki niej miałabym szanse "zostać przyjęta na 100%".
          Pozdrawiam
          Asia smile i synuś kwietniowy
    • mama_pysiaczkow Re: IMiDz na Kasprzaka 06.04.04, 14:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=10947013&a=10966195
    • sisit Re: IMiDz na Kasprzaka 06.04.04, 15:55
      Rodziłam tam w połowie ubiegłego roku. Polecam opłacenie położnej (choć sama
      nie ma na nikogo namiarów). W przeciwnym razie możesz trafić tak jak ja - przez
      cały porób interesowała się mną tylko praktykantka. Położna prowadząca poród
      była przy mnie tylko w kluczowych momentach, ale najgorzej było z lekarzem -
      kto prowadzi poród dowiedziałam się dopiero po wszystkim. Warunki są złe -
      jedna łazienka z dwiema kabinami prysznicowymi na całą porodówkę i oddział
      położniczy, w dodatku w złym stanie i brudna. Dlatego polecam opłacenie
      indywidualnego pokoju po porodzie - nie jestem pewna ile kosztuje - chyba ok.
      400 zł. Ja zdecydowałam się tam rodzić, ze względu na podobno dobrą
      neonatologię; na szczęście z dzieckiem było wszystko OK, więc nie mogłam się
      przekonać, czy rzeczywiście jest dobra. Jeśli chodzi o pediatrów to nie są zbyt
      mili i wylewni, co razi, zwłaszcza kobiety po takim przeżyciu jak poród.
      Generalnie personel mógłby być milszy. Mimo wszytsko jestem im wdzięczna, że z
      dzieckiem było wszystko dobrze. Poza tym wydaje mi się, że nie ociągają się tam
      z cesarkami; co - moim zdaniem - jest kluczowe. Pozdrawiam.
      • asii Re: IMiDz na Kasprzaka 06.04.04, 22:36
        Dziekuje za wszystkie odpowiedzi i namiary na położną, jeszcze jestem 2w1, wiec
        jeśli ktoś jeszcze mółby podzielić się swoimi wrażeniami to czekam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka