08.10.11, 21:41
rodzilam na inflanckiej.sluze pomoca
Obserwuj wątek
    • olga1979 Re: inflacka 13.10.11, 09:54
      witaj
      czy orientujesz się czy oddział poporodowy, na którym się spędza kilka dni z dzieckiem po porodzie, jest już odnowiony (czy oddany nowy)?
      będę miała cesarkę więc to w jakim stanie jest porodówka mi wisi, bardziej mnie własnie interesuje stan oddziału po porodzie

dzieki
      • monikapaulina Re: inflacka 13.10.11, 22:30
        tez mialam cesarke i jedna noc spedzilam na sali poopercyjnej w nowej częci.natomiast nastepnego dnia oddzial polozniczy przywital mnie nedzasadna szczescie trafilam na duza sale piecioosobowa(inne sale tez byly piecioosobowe ale klitki),ale nie to bylo najgorsze.Masakrka byla z prysznicem i toaletami jeden prysznic i dwa kibelki na caly oddzial wiec jak chcesz sie umyc musisz stac w kolejce.trzymalo mnie przy zyciu ze za trzy dni mnie wypisza i tego tez Ci zycze.
        pozdrawiam
    • olga1979 Re: inflacka 16.10.11, 09:53
      moje pytanie brzmi czy oddział poporodowy, tam gdzie się przebywa przez kilka dni z dzieckiem, jest już odnowiony? w maju jeszcze był w remoncie
      • tourterelle Re: inflacka 16.10.11, 20:34
        Z kontekstu wypowiedzi monikapauliny da się wyczytać, że nie. Zresztą właśnie skończyłam tam chodzić na szkołę rodzenia i położna w piątek mówiła, że są nadal stare sale poporodowe 6 i 5 osobowe i jedna łazienka na wszystkie kobitki po porodzie. Koniec remontu nie szybko.
        Liczę na to że te 2-3 doby przetrzymam.
        • domi_33 Re: inflacka 16.10.11, 21:50
          rodziłam tam 2,5 roku temu i też był remont. matko czy oni go kiedyś skończą????
    • olga1979 Re: inflacka 17.10.11, 09:18
      ok, dziekuje
      muszę sięc chyba w takim razie w szpitalu dowiedzieć na kiedy planują skończyć remont
      mam termin na styczeń, może się uda...
    • monikapaulina Re: inflacka 17.10.11, 17:46
      Tak jak wczesniej pisalam na oddziale poporodowym warunki nienajlepsze ale da sie przezyc dwa trzy dni
      pozdrawiam
    • ogz Re: inflacka 19.10.11, 00:37
      przeżyć da się wszędzie ale tak wrednego personelu jak tam na oddziale poporodowym to ze świecą szukać, do łazienki można zejść piętro niżej albo zjechać windą, nie trzeba stać w kolejkach, na patologii są dwie łazienki, więcej toalet i miłe położne
    • kwietniowka2011 Re: inflacka 05.11.11, 15:01
      łomatko, a ja miałam nadzieję, że się w kwietniu (2011) załapię na nowy oddział poporodowy, a tu listopad i ciągle nic
      dobrze że więcej dzieci nie planuję wink

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka