monikapaulina 08.10.11, 21:41 rodzilam na inflanckiej.sluze pomoca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga1979 Re: inflacka 13.10.11, 09:54 witaj czy orientujesz się czy oddział poporodowy, na którym się spędza kilka dni z dzieckiem po porodzie, jest już odnowiony (czy oddany nowy)? będę miała cesarkę więc to w jakim stanie jest porodówka mi wisi, bardziej mnie własnie interesuje stan oddziału po porodzie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
monikapaulina Re: inflacka 13.10.11, 22:30 tez mialam cesarke i jedna noc spedzilam na sali poopercyjnej w nowej częci.natomiast nastepnego dnia oddzial polozniczy przywital mnie nedzana szczescie trafilam na duza sale piecioosobowa(inne sale tez byly piecioosobowe ale klitki),ale nie to bylo najgorsze.Masakrka byla z prysznicem i toaletami jeden prysznic i dwa kibelki na caly oddzial wiec jak chcesz sie umyc musisz stac w kolejce.trzymalo mnie przy zyciu ze za trzy dni mnie wypisza i tego tez Ci zycze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olga1979 Re: inflacka 16.10.11, 09:53 moje pytanie brzmi czy oddział poporodowy, tam gdzie się przebywa przez kilka dni z dzieckiem, jest już odnowiony? w maju jeszcze był w remoncie Odpowiedz Link Zgłoś
tourterelle Re: inflacka 16.10.11, 20:34 Z kontekstu wypowiedzi monikapauliny da się wyczytać, że nie. Zresztą właśnie skończyłam tam chodzić na szkołę rodzenia i położna w piątek mówiła, że są nadal stare sale poporodowe 6 i 5 osobowe i jedna łazienka na wszystkie kobitki po porodzie. Koniec remontu nie szybko. Liczę na to że te 2-3 doby przetrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: inflacka 16.10.11, 21:50 rodziłam tam 2,5 roku temu i też był remont. matko czy oni go kiedyś skończą???? Odpowiedz Link Zgłoś
olga1979 Re: inflacka 17.10.11, 09:18 ok, dziekuje muszę sięc chyba w takim razie w szpitalu dowiedzieć na kiedy planują skończyć remont mam termin na styczeń, może się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
monikapaulina Re: inflacka 17.10.11, 17:46 Tak jak wczesniej pisalam na oddziale poporodowym warunki nienajlepsze ale da sie przezyc dwa trzy dni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ogz Re: inflacka 19.10.11, 00:37 przeżyć da się wszędzie ale tak wrednego personelu jak tam na oddziale poporodowym to ze świecą szukać, do łazienki można zejść piętro niżej albo zjechać windą, nie trzeba stać w kolejkach, na patologii są dwie łazienki, więcej toalet i miłe położne Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowka2011 Re: inflacka 05.11.11, 15:01 łomatko, a ja miałam nadzieję, że się w kwietniu (2011) załapię na nowy oddział poporodowy, a tu listopad i ciągle nic dobrze że więcej dzieci nie planuję Odpowiedz Link Zgłoś