Dodaj do ulubionych

Warszawa.Mamy z PAŹDZIERNIKA - gdzie rodzicie?

03.06.04, 11:43
Mam termin na 08.10 i jestam na etapie wyboru szkoły rodzenia, a co
się z tym wiąże i szpitala. Czy ktoraś z Was już odbyła wycieczkę po
traktach porodowych? Jeśli się zdecydowałyście to na który szpital?
Obserwuj wątek
    • paulajal Re: Warszawa.Mamy z PAŹDZIERNIKA - gdzie rodzicie 03.06.04, 13:45
      Ja mam termin na 10.10 i wstepnie zdecydowałam się na IMiD. Zwiedziłam
      porodówkę, nie wygląda ciekawie, wręcz trochę tam śmierdzi, ale jest dobra
      opieka nad noworodkami i mają niskie ceny. Oczywiscie z przyjęciem do porodu
      jest spory problem, bo mają masę chętnych. Rozważam też Karową, jest tam b
      schludnie i ładnie, ale też trudno sie dostać na poród.
      Ciekawa jestem jak inne mamy. Też czekam na info.
      • magdalenax Re: Warszawa.Mamy z PAŹDZIERNIKA - gdzie rodzicie 03.06.04, 14:49
        Ja mam termin na 28.10. Tez zdecydowalam sie na IMiDz ze wzgledu na dobra
        opieke nad noworodkami. Chcialam isc tam rowniez do szkoly rodzenia od sierpnia
        ale wyklady sa od godziny 17.00 a ja i moj maz pracujemy i nie ma szans zebysmy
        zdazyli na ta godzine. W rezerwie mam Szpital Brodnowski bo tam przyjmuje moj
        lekarz swietny zreszta. Sam szpital brodnowski moze nie jest fantastyczny ale
        przynajmniej mam tam mojego lekarza.
    • mna Re: Warszawa.Mamy z PAŹDZIERNIKA - gdzie rodzicie 21.06.04, 18:58
      Ja rozważam międz Szoitalem na Starynkiewicza i na Solcu. Wole Szpitale
      kameralne. Liczę też tam na lepsza opiekę po porodzie niz w dużych
      odhumanizowanych szpitalach. Jak do tej pory leżałam w szpitalach na Żelaznej i
      na Karowej lepsza opieka medyczna była na Żelaznej właśnie ze wzgledu na
      mniejszą ilość pacjentów niż na Karowej ktra wydała mi sie "kombajnem".
      • kretka27 Re: Warszawa.Mamy z PAŹDZIERNIKA - gdzie rodzicie 22.06.04, 10:10
        witam,

termin mam na 3.10 i chodzę już do szkoły rodzenia na Solcu. Zdecydowaliśmy się
        rodzić właśnie tam: szpital kameralny, duzo dobrych opinii, ceny za "luksusy"
        niższe niż w innych szpitalach.
        • magdulka52 Re: Warszawa.Mamy z PAŹDZIERNIKA - gdzie rodzicie 22.06.04, 11:22
          Ja mam termin na 13.10 i też chcę rodzić na Solcu, ewentualnie na Wołoskiej.
          Czy możesz podać stronę internetową szpitala na Solcu bo chciałabym się
          dowiedzieć jakie są ceny i w ogóle?
          dzięki.
    • carri IMID 22.06.04, 10:29
      A propos IMID. We wrześniu będzie przeprowadzany tam remont. Ja troche bym się
      bała, czy wszystko będzie gotowe już na początek października.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka