czarna_porzeczkaa 25.04.12, 16:16 Witam! Czy ktoś ostatnio rodził w Praskim? Czy oddzial jest faktycznie po remoncie? Jak wyglądają sale na położnictwie, czy nadal są tam te boksy przedzielone dyktą? proszę o świeże opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondolyza Re: Szpital Praski Warszawa 25.04.12, 16:22 rodziłam rok temu. łazienki po remoncie, łazienki są na korytarzu. oddział czysty, w przeciwieństwie do klatki schodowej co do sal-boksy są ale ten szpital jest tak mało oblegany, że w boksach jak ja byłam to żadna nie leżała, a w normalnych salach często byłyśmy same, zamiast 2. polecam ze względu na opiekę, bo dzięki temu że nie ma tam masówy, to jest się naprawdę zaopiekowanym a dzieci dokładnie przepadane od s†óp do głów i to ostatnie akurat dla mnie było o niebo ważniejsze niż standard, najważniejsze dla mnie było to że byłąm sama, w skromnej ale czystej sali, a najważniejsze że dziecko przebadali bardzo dokładnie zaopiekowali się i poświęcili tyle czasu ile tylko można. pytaj co jeszcze chcesz wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_porzeczkaa Re: Szpital Praski Warszawa 25.04.12, 16:30 5 lat temu rodziłam w praskim i teraz też zamierzam ponieważ prowadzi mnie doktor z tego szpitala. Pytam bo poprzednio wzięłam salę pojedynczą a teraz szczerze się zastanawiam czy warto tym razem wydawać kasę. Boję sie tylko ze mnie do tego boksu wsadzą Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: Szpital Praski Warszawa 25.04.12, 18:57 no nie wiem co Ci powiedziec. to pewnie zalezy od przypadku, ale naprawde jak ja rodzilam to wsyztskie te boksy byly puste z czego 2 przeznaczone na odwiedziny z zabawkami itp. Odpowiedz Link Zgłoś