marion111 16.08.04, 10:54 Bardzo proszę o informację na temat pani dr. Padzik. Czy w jej prywatnym gabinecie można na miesjcu wykonać wszystkie niezbedne badania? Czy są one drogie czy porównywalne cenowo do innych?. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_kiki Re: DR. Padzik 17.08.04, 08:50 Witaj! Ja także chodzę do dr Padzik - Moczydłowskiej do jej prywatnego gabinetu. Jestem w 17 tc. Mam pozytywne odczucia co do jej osoby, a i mój przyszły mąż bardzo ją polubił. Jest miła, sympatyczna, delikatna i, z tego co wiem, to świetny fachowiec )) Co do badań to te najbardziej podstawowe, typu USG dopochwowe, brzuszne, tetno płodu, cytologię można wykonać bezpośrednio u niej. Badania krwi i moczu - wiadomo - musisz zrobić w laboratorium. Również USG tzw. połówkowe, czyli to wykrywające wady płodu ok 20 tc musisz wykonać u specjalisty. Ona polaca dr Makowskiego z Żelaznej (ponoć super). Na forum było już kilka wątków o dr Padzik - Moczydłowskiej. Możesz do nich zajrzeć: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=14552263&a=14552263 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=12301154&a=12301154 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=14877050&a=14877050 Napisz w którym jesteś tc, na kiedy masz termin i czy zamierzasz rodzić na Żelaznej? Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
marion111 Re: DR. Padzik 17.08.04, 11:58 Bardzo dziekuje za odpowiedz. A co do mojej ciazy tak naprawde to jeszcze sama nic dokladanie nie wiem :dopiero podejrzewam ze jestem w 3 tygodniu (mam taką 99 % nadzieję)- i wlasnie zamierzam wybrac sie do pani Doctor aby sie upewnic. A ze do mojego lekarza jakos sie zrazilam to zamierzam go na ten wazny czas zmienic i polecono mi wlasnie Tę panią. Tylko zastanawiam sie tez czy jeszcze nie za wczesnie na wizyte czy moze poczekac jeszcze z tydzien - tak jak zalecaja w ksiazkach. Chociaz juz nie moge sie doczekac...? Sama nie wiem bo doswiadczenia nie mam - to mój pierwszy raz. A co do Żelaznej to jeszcze bede sie zastanawiac- jeszcze dluga droga przede mną. Pozdrawiam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś