anwopik 16.09.04, 09:11 Czy któraś z Was tam rodziła, lub będzie rodzić. Interesują mnie wasze opinie na temat tego szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidek33 Re: Madurowicz-Łódź 16.09.04, 17:55 Witam Was Ja rodziłam rok temu w Madurowiczu. Z opieki na oddziale porodowym byłam bardzo zadowolona, miło kameralnie, czysciutko, jednym słowem jak u mamy Gorzej było poźniej jak zeszliśmy na doł z maluchem. Lekarz się nami nie interesował, położne tez nie bardzo i dziecko wypuszczono w takim stanie że po tygodniu wróciło ponownie do szpitale tym razem CZMP...Co przezyłam to moje...Jezeli macie jakies pytania piszcie na priv lub GG 3796613 Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anwopik Re: Madurowicz-Łódź-do dzidek33 20.09.04, 10:00 Cześć, czy możesz mi powidzieć czy byłaś umówiona z położną z tego szpitala? Ja chodzę prywatnie do lekarza z tego szpitala, ale będę umawiać się z położną na poród. Czy chodziłaś do ich szkoły rodzenia? Co się stało z Twoim dzieckiem, czy nikt nie chciał Ci pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś