asiek31 14.12.04, 19:42 czy jest na tym forum dziewczyna która rodziła w tym szpitalu i moze coś napisać na jego temat albo myśli o urodzeniu dziecka w tym szpitalu? Bardzo proszę o odpowiedź Asia i Pływaczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka711 Re: Wejherowo??? 15.12.04, 09:06 We wrześniu w Wejherowie było całkiem znośnie. Rodzinny kosztuje 100 złotych. Porodówka nieco hangarowata, duża i mało intymna, ale potem już 2 - osobowe sale z dzieciaczkami.Jak zapłacisz, nie pamiętam ile, to dostaniesz nawet jedynkę, ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie, bo fajnie z kimś pogadać.Położne raczej ok, niektóre naprawdę bardzo sympatyczne, służyły pomocą nawet w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
olanowak24 Re: Wejherowo??? 15.12.04, 14:07 Witam, własnie skonczyłam szkołe rodzenia w naszym szpitalu i nie jestem za bardzo zadowolona, położna cały czas straszyła, była sama teoria i nic a nic mnie te zajęcia nie uspokoiły, ale jestem dobrej myśli, zdania moich znajomych sa podzielone, jedne bardzo zadowolone, inne mniej, ja mam termin na 14luty i nie wiadomo czy do tego czasu oddział bedzie juz wyremontowany, obya Twój termin na kiedy , pozdrawiamy serdecznie Ola i Mikołaj 32tc Odpowiedz Link Zgłoś
olanowak24 Re: Wejherowo??? 15.12.04, 14:16 A i jeszcze jedno powiem szczerze ze boje sie porodu i wszystkie moje sugestie dot porodu sa skutecznie przez personel odrzucane tzn, znieczulenie - nie można, własna położna - nie można , cesarka na życzenie - nie można,poród bez naciecia krocza - nie można, nic nie można, mam momentami wrażenie że mówi sie tylko o dziecku, a kobieta traktowana jest jako maszyna do wydania dziecka na świat, jezeli masz ochote to podaj nr gg, to moze wymienimy sie doswiadczeniami Ola Odpowiedz Link Zgłoś
asiek31 do: olanowak24 15.12.04, 17:20 Witaj. Moj doktorek polecił mi Wejherowo, ja osobiście raczej myslałm o Pucku ale brak tam sprzętu do opieki nad dzidziusiem gdyby były jakieś problemy, po likwidacji połoznictwa w Miejskim w Gdyni zostało Redłowo ale tam podobno bywają noce gdzie przyjmują po 12 pacjentek i jest wtedy urwanie głowy. Ja mam jeszcze trochę czasu mam termin na 27-04, wybieram się w lutym do szkoły rodzenia, jeżeli moglabyś mi podac telefon - cóż zaryzykuję. Przeglądałam starsze posty i dziewczyny się dobrze wypowiadają o szpitalu w Wejherowie i personelu. Zobaczymy. Moje gg 1629050 Asia i Pływaczek Odpowiedz Link Zgłoś