Dodaj do ulubionych

Szukam lekarzy z Zaspy

06.01.05, 19:31
Szukam wszelkich kontaktów na lekarzy godnych polecenia z Zaspy.
Jeśli macie dobre doświadczenia to podajcie mi proszę nazwisko oraz jakiś
kontakt: telefon oraz gdzie przyjmuje.
Byłabym bardzo wdzięczna.
Uprzedzam pytanie szukałam trochę na forum, ale ciężko mi to idzie.
Położne też mile widziane smile

kontakt GG 6675781
Obserwuj wątek
    • malizna74 Re: Szukam lekarzy z Zaspy 06.01.05, 23:07
      Chodzę "państwowo" do dr Krzysztofa Irgi i jestem zadowolona. Miły, kompetentny
      i przyjął mnie w szpitalu na cc jak prywatną pacjentkę. Poza tym daje bez
      problemu zwolnienie kiedy chcesz i do końca ciąży. Mój jedyny zarzut był taki,
      że badał mnie w trakcie ciąży wewnętrznie tylko na samym początku i na samym
      końcu. Przyjmuje w przychodni na Kołobrzeskiej. Tel. do poradni "K": 7693910
      • fasolka31 Re: Szukam lekarzy z Zaspy 07.01.05, 11:09
        Dziękuję Ci za namiar.
        Czy przyjmie mnie jeśli jestem z Gdyni tzn.innej rejonizacji?
        Nie ukrywam że mam lekarza prywatnego w Gdyni, ale że chcę rodzić na Zaspie, to
        może mieć jakieś pretensje oto? Czy moze to zataić?
        No i ostatnie pytanie: ile mam lat ten lekarz?
        Pozdr....F.
        • malizna74 Re: Szukam lekarzy z Zaspy 08.01.05, 11:48
          Co do miejsca zamieszkania, to nie powinni ci robić żadnych wstrętów, bo to
          przecież ten sam oddział NFZ, a skąd Ty będziesz dojeżdżać, to już tylko Twoja
          sprawa. Powinnaś tylko jak najszybciej zadzwonić, bo kolejki są 1-2 miesięczne,
          ale jak powiesz, że jesteś w ciąży, to powinno Ci się udać wcisnąć wcześniej.
          Poza tym kiedyś mieli tam cośtakiego jak wizyty płatne (20 czy 25zł). Ja miałam
          problemy, żeby do tego lekarza się dostać, to poszłam pierwszy raz na wizytę
          płatną, założyli mi kartę i potem już byłam "ich pacjentką w ciąży" i termin
          zawsze się dla mnie znajdywał.
          Jesli chodzi o lekarza prywatnego, to nie wiem jak to zrobić. Ja bym chyba
          udawała, że on jest jedyny. Niech Ci założą nową kartę ciąży i tyle, a jak już
          jesteś "zaawansowana", to powiedz, że musiałaś zmienić lekarza, a tamtą kartę
          zgubiłaś czy coś takiego. Oni mają dużo pacjentek i mogą próbować delikatnie
          spławić kogoś, kto ma innego lekarza.
          Dr Irga jest facetem ok 50 lat.
          Acha! W tej przychodni przyjmuje też młoda babka (Młodzianowska), która też
          pracuje na Zaspie. JEst ok, ale ja wolę mojego DOKTORA.
          Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to dawaj smile
          No i powodzenia.
          • ka_wier Re: Szukam lekarzy z Zaspy 08.01.05, 19:40
            a ja polecam ci dra. szelezinskiego. rodzilam na zaspie i on zrobił na mnie
            doskonałe wrażenie (jest vice ordynatorem) i zaczęłam do niego chodzić juz po
            urodzeniu synka, bo chce następne dziecko tez rodzić na Zaspie.
            dr szeleziński przyjmuje w sopocie na chmielewskiego 4 to jest boczna od
            monciaka, tel. 5503006, to jest telefon do apteki pod wierzbą, gdzie cię
            poinfomują kiedy przyjmuje pan doktor itd, koszt wizyty 80-100 zł. i polecam,
            naprawdę jest pełen profesjonalizm.
            • fasolka31 Re: Szukam lekarzy z Zaspy 09.01.05, 14:12
              ka_wier napisała:

> a ja polecam ci dra. szelezinskiego. rodzilam na zaspie i on zrobił na mnie
              > doskonałe wrażenie (jest vice ordynatorem) i zaczęłam do niego chodzić juz po
              > urodzeniu synka, bo chce następne dziecko tez rodzić na Zaspie.
              > dr szeleziński przyjmuje w sopocie na chmielewskiego 4 to jest boczna od
              > monciaka, tel. 5503006, to jest telefon do apteki pod wierzbą, gdzie cię
              > poinfomują kiedy przyjmuje pan doktor itd, koszt wizyty 80-100 zł. i polecam,
              > naprawdę jest pełen profesjonalizm.

Dziękuję Ci. Parę lat temu byłam u niego, ale tylko raz. Wiem że jest dobry,
              ale nie stać mnie aby chodzic do dwóch ginów prywatnie, tym bardziej że mój
              jest o połowę tańszy i też nie zły, ale niestety z Gdyni.......stąd mój dylemat!
              • mamamai4 Re: Szukam lekarzy z Zaspy 09.01.05, 14:56
                Ja tez mieszkam w Gdynia, a chce rodzic na Zaspie. Ale ja juz sie zdecydowalam
                i chodze do dr Szelezinskiego. Co do innych gin. to podobno dr Lenckowska
                przyjmuje w Gdansku w klinice Invicta(3283238) i tam chyba przyjmuje panstwowo.
                Gdzies to kiedys wyczytalam na forum.
                Na kiedy masz termin? Ja na 9 kwietnia.
          • fasolka31 Re: Szukam lekarzy z Zaspy 09.01.05, 14:55
            malizna74 napisała:

> Co do miejsca zamieszkania, to nie powinni ci robić żadnych wstrętów, bo to
            > przecież ten sam oddział NFZ, a skąd Ty będziesz dojeżdżać, to już tylko
            Twoja
            > sprawa. Powinnaś tylko jak najszybciej zadzwonić, bo kolejki są 1-2
            miesięczne,
            >
            > ale jak powiesz, że jesteś w ciąży, to powinno Ci się udać wcisnąć wcześniej.
            > Poza tym kiedyś mieli tam cośtakiego jak wizyty płatne (20 czy 25zł). Ja
            miałam
            >
            > problemy, żeby do tego lekarza się dostać, to poszłam pierwszy raz na wizytę
            > płatną, założyli mi kartę i potem już byłam "ich pacjentką w ciąży" i termin
            > zawsze się dla mnie znajdywał.
            > Jesli chodzi o lekarza prywatnego, to nie wiem jak to zrobić. Ja bym chyba
            > udawała, że on jest jedyny. Niech Ci założą nową kartę ciąży i tyle, a jak
            już
            > jesteś "zaawansowana", to powiedz, że musiałaś zmienić lekarza, a tamtą kartę
            > zgubiłaś czy coś takiego. Oni mają dużo pacjentek i mogą próbować delikatnie
            > spławić kogoś, kto ma innego lekarza.
            > Dr Irga jest facetem ok 50 lat.
            > Acha! W tej przychodni przyjmuje też młoda babka (Młodzianowska), która też
            > pracuje na Zaspie. JEst ok, ale ja wolę mojego DOKTORA.
            > Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to dawaj smile
            > No i powodzenia.

Dziękuje za informację. Masz może nr GG?
    • ladylu Re: Szukam lekarzy z Zaspy 09.01.05, 18:38
      Witaj!
      Ja chodzę prywatnie do dra Branickiego. Bardzo sympatyczny, dowcipny. Przyjmuje
      w Lotni na Zaspie prywatnie, koszt wizyty 70 zł (badanie+usg). Przyjmuje w
      czwartki od 14.30 do późnego wieczora.
      My jesteśmy z niego zadowoleni. Ma niestety bardzo małą poczekalnię i zawsze
      mnóstwo pacjentek, ale poświeca każdej sporo czasu. Polecam. Oto numer:
      601622842, nie trzeba do niego dzwonić przed wizytą. Zawsze wszystkie panie są
      przyjmowane.
      Dr Branicki prowadzi moją ciążę od początku, i też chcę rodzić w szpitalu na
      Zaspie. Raz miałam plamienia i zadzwoniłam do niego w niedzielę w porze
      obiadowej, odebrał i kazał przyjechać do siebie do szpitala. W szpitalu
      zostałam przyjęta bardzo ciepło.
      Ja do niego na każdą wizytę chodzę z narzeczonym. Doktor wysłucha, odpowie,
      uspokoi. Polecamy.
      Lu, malutka Zuzka (23tyg) i Marr
    • jagodasoft2 Re: Szukam lekarzy z Zaspy 11.01.05, 23:55
      Ja chodze do Dr.Irgi i bardzo sobie chwale. Z tego co wiem przyjezdzaja do
      niego pacientki az z Wejcherowa bo cieszy sie dobra opinia. Przyjmuje tez w
      szpitalu na Zaspie wiec jest to dodatkowy plus jezeli chcesz tam rodzic. Do
      tego polozne ktore z nim pracuja sa bardzo mile i pomocne. Z przyjeciem nie
      powinnas miec problemow, ale poniewaz ma on bardzo duzo pacientek to wczesniej
      zadzwon i sie umow na wizyte. Jezeli masz pytania to GG 9442019
      Asia i 31tc malenstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka