milabella 25.02.05, 20:40 witam,czy jest ktoś kto chodził do Andzreja Gacha?? I czy byłyście zadowolone z porodu w Żeromskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: szpital Żeromski 25.02.05, 23:17 Do Gacha nie chodziłam, ale rodziłam w Żeromskim cztery razy i większych zastrzeżeń nie mam, jedyne to dr Derwisz i problem odwiedzin na położniczym... Położne są super, pielęgniarki na noworodkach też. Neonatolodzy też byli nieźli, nie wiem jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianeczkaaa Re: szpital Żeromski 27.02.05, 21:06 Witaj, chodzilam do Gacha prywatnie, i jestem z niego BARDZO ZADOWOLONA, lezalam na patologi w zeromskim i ciagle u mnie bywał bardzo troskliwy, a tak wogole to uratowal mojego synusia.Gdybys chciala wiedziec cos wiecej to zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoku Re: szpital Żeromski 28.02.05, 01:03 Pod jego opieką rozwijały się moje bliźniaki.Fachowiec o dużej wiedzy, doskonałych umiejętnościach i olbrzymiej kulturze.Pod koniec ciąży 5 tygodni spędziłam na patologii. Zaglądał codziennie. Mam bliznę po cc, której prawie nie widać... Oddział położniczy- wspominam dobrze (choć nie bez skaz). Ale najbardziej istotne- tam jest nastawienie na uczenie młodej matki samodzielności a nie na regenarację po porodzie (jak np. na Kopernika) Trzeba się z tym liczyć-mnie to odpowiadało, bo start w domu był łatwiejszy. Na tym skupia się wsparcie położnych a nie na bezposredniej opiece nad noworodkiem. I rzeczywiście, zgodnie z deklaracjami, jest to szpital promujący karmienie piersią. Porodówka bardzo nowoczesna i przytulna. Odpowiedz Link Zgłoś