kk_pysiak 29.03.05, 11:36 Cześć dziewczyny, czy może któras z Was chodziła lub chodzi do gin do Luxmedu w Warszawie, i może go polecić, jestem w 7tc. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonek34 Re: lekarz z Luxmedu 29.03.05, 13:01 Witaj, nie mialam bezposredniego z nim kontaktu, ale juz od dwoch dziewczyn slyszalam, że jest niezly: dr Nieżurawski - ginekolog-endokrynolog. takze moze spytaj na forum po prostu o niego.byc moze któraś z nas była u niego. zawsze lepiej sprawdzic pogłoski... powodzenia Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka8 Re: lekarz z Luxmedu 29.03.05, 14:23 Hej, ja prowadzę ciążę u dr Nieżurawskiego (chodzę do kliniki na Szernera)choć na początku miałam trochę rozterek bo on generalnie ciąży nie prowadzi (specjalizuje się obecnie w endokrynologii). Ale nie odmówił prowadzenia mojej ciąży i zdecydowałam się na niego i naprawdę nie żałuję, mogę Ci go z czystym sumieniem polecić. Jest przesympatyczny, bardzo taktowny i delikatny. Odpowie na każde pytanie, wyjaśni każdą rozterkę i naprawdę dużo się od niego dowiedziałam (a pytań przy każdej wizycie mam mnóstwo - aż ostatnio doktor stweirdził, że niejednego studenta medycyny bym takimi pytaniami zakasowała na egzaminie Jeśli interesują Cię szczegóły to chętnie opowiem. Pozdrawiam, Ania i Wrześniowa Niespodzianka (jeszcze Niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
ewam8 Re: lekarz z Luxmedu 30.03.05, 16:13 Przez pierwsze tygodnie ciąży chodziłam właśnie do dr Nieżurawskiego i byłam bardzo niezadowolona. Owszem jest bardzo miły ale i mało konkretny. W jego wypowiedziach dużo słów a mało treści. Mój kolejny lekarz to dr Dworniak. Ten dla odmiany czasami obcesowy ale za to bardzo konkretny i pamięta wszystko o co go pytam nawet jak wizyta trwa tylko kilka minut (byłam zmuszona nagle korzystać z wizyty lekarskiej). Co więcej zastosowane przez niego kuracje przynoszą rezultaty w przeciwieństwie do dr Nieżurawskiego. Myślę więc, że wybierając lekarza warto zwrócić też uwagę na swój temperament. Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: lekarz z Luxmedu 29.03.05, 14:33 Na Racławickiej jest mocno polecany dr Popławski. Ale kolejki do niego straszne i nawet jak masz umówioną wizytę na konkretną godzinę to często czekasz w kolejce nawet godzinę. Pierwszą ciążę prowadziłam u dr Bożeny Łysiak - nie byłam zachwycona, zbagatelizowała silne obrzęki stóp. A teraz chodzę do dr Markowskiego - miły starszy pan, dokładny, rzeczowy. Jestem zadowolona z jego opieki i sposobu prowadzenia ciązy. A przy tym nigdy nie zdarzyło mi się długie czekanie w kolejce. Natomiast do usg ciązy super fachowcem jest dr Rokicki na Racławickiej. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: lekarz z Luxmedu 29.03.05, 14:35 Ja prowadzę już drugą ciążę u dr Anety Tramś-Sujki na Racławickiej. Jedyny problem to taki, że przyjmuje wyłącznie w poniedziałki od 8 do 12. Poza tym jest super. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
szwedka_kredka Re: lekarz z Luxmedu 29.03.05, 14:35 Ja chodzę do Antepowicz i jestem zadowolona. Zleca sensownie badania i odpowiada wyczerpująco na pytania (a trochę ich zawsze mam). Odpowiedz Link Zgłoś
kk_pysiak Re: lekarz z Luxmedu 29.03.05, 16:09 Dziękuję za wszystkie listy, właściwie byłam juz kiedys u dr Antypowicz, więc chyba teraz też skorzystam z jej rad. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś