Dodaj do ulubionych

Międzylesie

01.04.05, 09:55
Bardzo proszę o świerze opinie na temat tego szpitala .
Obserwuj wątek
    • marcik78 Re: Międzylesie 01.04.05, 11:01
      Za kilka dni wybieram się do tego szpitala (na poniedziałek mam terminsmile).
      Najświeższe informacje dot. tego szpitala znalazłam na stronce Fundacji rodzić
      po ludzku:
      (baza.rodzicpoludzku.pl/pl/rpl/placowka/bz_sz_warszawa_miedzylesie_centra
      lny_sz_kolejowy__bursztynowa_2).

Ja również posiadam już kilka ciekawych informacji, tylko nie wiem co
      ewentualnie mogło by Cię zainteresować. Jakby coś to pisz, a ja postaram się Ci
      odpowiedzieć na twoje pytania.

Pozdrawiam
      Marta
      • bogus13 Re: Międzylesie 01.04.05, 15:12
        Bardzo dziękuję już na tej stronie byłam, ale jak tam będziesz i podzielisz się
        opinią to będę bardzo wdzięczna
        • oniszka Re: Międzylesie 01.04.05, 16:47
          Ja też mysle o porodzie w Międzylesiu , moją ciąże prowadzi lekarz z tego
          szpitala. Więcej informacji znajdziesz jak w wyszukiwarce po zalogowaniu
          wpiszesz MIędzylesie. 99% opini jest bardzo pozytywna, nie ma tłoku, jest
          bardzo miły ciepły i profesjonalny personel i ceny nie rzucają na kolana.
          Mi co prawda do pażdziernika zostało jeszcze dużo czasu ale trzeba myśleć na
          sapas.
          Pozdrawiam cieplutkosmile
    • kasiam25 Re: Międzylesie 02.04.05, 22:38
      Ja też się wybieram - też mam w pon termin-4.4.05r.
      Mam już doświadczenie z Międzylesia,bo urodziłam już tam pierwszą córę
      26.11.03r więc 1,4m temu.
      Wtedy rodziłam "na żywca " i toszkę to trwało bo trafiłam na porodówkę koło
      g.18 dn 25.11 a urodziłam o 04.15 dn. 26.11.
      Nie było łatwo,wręcz b.trudno i boleśnie okrutnie więc teraz zamierzam zapłacić
      za zzo (500zł).Moją ciążę też prowadzi lekarz z Międzylesia i twierdzi że
      znieczulenie jest juz do załatwienia bez problemu - piszę JUZ bo te półtora
      roku temu niespełna,prosiłam o znieczulenie ale nie było możliwości (podobno
      nie było żadnego anastezjologa....ani w szpitalu ani na tel.
      • flawia Re: Międzylesie 05.04.05, 14:24
        No ja urodziłam dzidzię 20 marca i chciałam znieczulenie ZO - nie zjawił się
        jednak żaden anestezjolog (ponoć żaden nie odebrał telefonu) ...
        • katka.78 Re: Międzylesie // do Flawii 05.04.05, 19:40
          No coś Ty ???!!!A o której rodziłaś ? Jeśli znajdziesz chwilkę to napisz coś
          więcej, proszę. Ja mam termin na maj i zamierzam właśnie rodzić w Międzylesiu,
          ale z tymi znieczuleniami to nie jesteś pierwszą osobą, która pisze o
          problemach - nie podoba mi się to i może się zdecyduję na inny szpital...No bo
          to jest jakaś paranoja przecież - a jakbyś musiała mieć cesarkę- to co? też by
          anestezjologa nie było ????? Nie mieści mi się to w głowie
          • flawia Re: Międzylesie // do Flawii 05.04.05, 23:43
            Niestety to prawda - całe szczęście że męczyłam się tylko 4 godziny, nie
            wyobrażam sobie dłużej tak bolesnych skurczy sad Cały czas prosiłam o
            jakiekolwiek znieczulenie, nawet ten dolargan (bo nie przypuszczałam że tak
            szybko pójdzie), ale nic mi nie dali (czekali na rozwój sytuacji). Teraz się
            ciesze, że tak wyszło, naprawdę, ale to ważne mieć poczucie, że zawsze można
            mieć to znieczulenie prawda? Jeśli będę w kolejnej ciąży to pewnie też tam będę
            rodzić, ale po wcześniejszym umówieniu anestezjologa. Po prostu zamierzam w
            przyszłości poprosić o te numery tel i umówić się jakoś wcześniej "jakby co".
            Spróbuj tak zrobić. Do mnie pewnie nie nikt nie przyjechał bo to była
            niedziela, godzina 18.00 - jak widać 500 zł to za mało by przyjechać... No ale
            ja mam kasę w kieszeni a dzidzię już w domkusmile Ogólnie mam pozytywne wrażenia z
            tego szpitala i polecam go. Położne są "do rany przyłóż"! Pozdrawiam i życzę
            lekkiego porodu i zdrowego maleństwa smile
            Gosia
            • katka.78 Re: Międzylesie // do Flawii 06.04.05, 09:13
              Dzięki za info. Wiem , że położne tam są fajne, bo leżałam tam 3 dni w 20
              tc.Dlatego właśnie postanowiłam tam rodzić, ale z tym znieczuleniem- to jest b.
              duży minus... Tzn. ja nie zakładam tej opcji- chciałabym rodzić bez
              znieczulenia, ale tak jak powiedziałaś- dobrze mieć świadomość, że jakby coś to
              mogę je dostać bez problemu. Pozdrawiam Ciebie i maleństwo( też bym już chciała
              swoje przytulić smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka