slonko81 05.05.05, 15:32 Czytałam dużo dobrego o tym lekarzu,ale nie znalazłam odpowiedzi na kilka pytań.Czy może mi ktoś napisać więcej o tym lekarzu?Gdzie przyjmuje,ile kosztuje wizyta,jak ma wyposażony gabinet.Ogólnie jaki jest.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko81 Re: doktor Kaczmarek Łódź 10.05.05, 00:43 Naprawdę nikt do niego nie chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
efelka80 Re: doktor Kaczmarek Łódź 11.05.05, 12:29 Hej! Lekarz naprawdę bombowy. Młody, z niebanalnym poczuciem humoru. Ja juz jestem u finishu i miewam różne nastroje, czasem mam wrażenie, że jestem pozostawiona sama sobie, ale jak pogadam z dr to jest lepiej. Cieszę się, że potrafi ze mną rozmawiać, wyjaśnia zasłyszane info.. Mam wrażenie że dobrze dogaduje się własnie z młodymi ludźmi. Jest bardzo dobrym specjalistą jeśli chodzi o badania USG. Widac, że fachowiec. Przyjmuje w Gamecie na ul. Leszczyńskiej, oraz w szpitalu CZMP. W gamecie jest w pon i wtorki, czasem w soboty. telefon do Gamety - 6457777. Wizyta kosztuje 70 zł, oddzielnie płaci się za USG (w zależności od rodzaju) W gabinecie wszystko co potrzeba. Przypuszczam że wszystkie jego pacjentki mają tel kom i można dzwonić kiedy tylko dzieje się coś złego.. aaa Ja mam takie nieodparte wrażnie, że z całej swojej pracy to on lubi najbardziej BRZUSZKI i mieszkające tam maleństwa. Kobieta zdaje się być na 2 miejscu Bardzo łatwo można poznać, że lub swoją pracę i nie jest lekarzem z przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
efelka80 Re: doktor Kaczmarek Łódź 11.05.05, 12:30 Słonko 81, przperaszam że późńo odpisuję, ale nei mialam dostępu do netu. jeśli mas zjakieś pytania to pisz ewelina@p.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.fm Re: doktor Kaczmarek Łódź 02.06.05, 13:44 ja chodze do niego w ICZMP, usg robi mi u siebie w szpitalu. Bardzo miły i wydaje mi sie kompetentny,. Cieszę się ,ze do iego trafiłam (kaloeżanki mi go poleciły) Odpowiedz Link Zgłoś