Dodaj do ulubionych

Szpital KAROWA OPINIE

27.05.05, 15:43
Bardzo proszę o opinie na temat tego szpitala, zwłaszcza mamusie które tam
całkiem niedawno rodziły.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • michas2005 Re: Szpital KAROWA OPINIE 28.05.05, 12:53
      Podłączam się pod pytanie. Mam termin na 3 sierpnia i planuję poród na Karowej.
    • bruno31 Re: Szpital KAROWA OPINIE 02.06.05, 08:12
      Czy już nikt nie rodzi na KAROWEJ?
    • pannajoanna Re: Szpital KAROWA OPINIE 02.06.05, 10:03
      wpisz w wyszukiwarke haslo Karowa a wyskocza Ci 393 posty smile)
      • gogula1 Re: Szpital KAROWA OPINIE 02.06.05, 14:42
        Rodziłam na Karowej Miałam cc Nie wiem co byście chcieli wiedzieć Moja opinia
        jest taka patrząc przez pryzmat dziecka wybór najlepszy z możliwych a patrząc
        na rodzącą conajwyżej średni
        • mamagocha Re: Szpital KAROWA OPINIE 03.06.05, 12:47
          też tak słyszałam - mam tu na myśli mamy rodzące.
          Ja będę rodziła na Karowej tylko i wyłącznie ze względu na dziecko, bo ona teraz
          jest najważniejsze (termin mam na 24), a to jest nadal najlepszy szpital pod tym
          względem. Wiem, ze w innych są miłe położne, sympatyczni lekarze, pojedyńcze
          sale dla vip-ów,skórzane kanapy itp. ale co z tego, nie jadę tam na wczasy a
          urodzić zdrowe dziecko, które będzie miało zapewnioną najlepszą opiekęsmile)
          Pozdrawiam
          • olimpiakz Re: Szpital KAROWA OPINIE 03.06.05, 14:26
            chodzisz do lekarza ktróry tam pracuje czy w inny sposób zamierzasz sie dostac
            • czarrrna Re: Szpital KAROWA OPINIE 03.06.05, 15:40
              Rodziłam tam ponad cztery lata temu-byłam b. zadowolona, a po za tym dzieki
              b.szybkiej reakcji mojej położnej poprzez cc uratowali mi córeczkę. Opieka
              zarówno podczas porodu jak i poóźniej (a leżałam tydzień) była bez zarzutu.
              Wszystkie sale porodowe są po remoncie, kolorowe, z bajerami typu drabinki,
              piłki, muzyka (chyba w dwóch wanna), łazienką. Sale poporodowe w tej chwili są
              też świeżo po remoncie-dwu, trzyosobowe, super wygodne łóżka z elektonicznym
              sterowaniem (góra, dół, podnoszenie materaca-po cc czy porodzie to duże
              ułatwienie przy wstawaniu), wanienką do kąpieli wtopioną w blat i lampą nad
              przewijakiem, aby maluszek nie zmarzł podczas przewijania. Podsumowując-jest tu
              nowocześnie i czysto.Jeśli chodzi o personel-np.pielęgniarki laktacyjne pomagają
              przy karmieniu praktycznie na każde zawołanie.Lekarze są mili, odpowiadają na
              pytania,można wyprosić z pokoju studentów jeśli nie życzysz sobie ich obecności
              podczas badania (ja zawsze z tego korzystałam)
              Teraz w sierpniu też tam planuje rodzić synka. Mam swoją lekarkę z Karowej do
              której chodzę na wizyty i oprócz tego położną, która chcę miec podczas porodu.
            • mamagocha Re: Szpital KAROWA OPINIE 05.06.05, 20:21
              chodzę prywatnie do gina z Karowej i jestem umówiona z położną. Dostałąm już
              skierowanie na Karową od mojej gin. Zapewniają mnie, ze napewno mnie nie odeślą.
              Zobaczymy i to niebawemsmile))
              • majka995 Re: Szpital KAROWA OPINIE 09.06.05, 12:00
                Rodziłam na Karowej w styczniu tego roku i jestem bardzo zadowolona.Polecam ten
                szpital.Dostać się jest ciężko ale ja miałam skierowanie od swojego ginekologa
                który tam pracuje i własną polozna.Są super warunki i niezła opieka
    • mama71 Re: Szpital KAROWA OPINIE 04.06.05, 17:22
      Rodziłam 4 lata temu i 2miesiće temu. W obu przypadkach planowe CC
      (niewspółmierność). Zabieg przeprowadzany sprawnie. Generalnie jestem
      zadowolona. Warunki (sala, łazienki) dobre, zwłaszcza po remoncie. Z mamami po
      porodzie raczej się nie cackają, ale sądzę, że w razie potrzeby są w stanie
      pomóc zarówno matce jak i dziecku.
    • biedronka11 Re: Szpital KAROWA OPINIE 06.06.05, 12:01
      Ja co prawda jeszcze nie rodziłam, chodze prywatnie do lekarza z Karowej,
      mieszkam w innym mieście i dojezdżam na wizyty 120 km. Chcę żeby w razie
      jakiegos niebezpieczeństwa dziecko miało super opiekę...w moim mieście tego mu
      nie zapewnię.
      Na początku ciązy leżałam dwa tygodnie na ginekologii operacyjnej i jestem pod
      wrażeniem opieki i profesjonalizmu, wszystko dobrze się skończyło i teraz mamy
      16 tydzien ciązy. Na poród zamierzam wykupić połozną, koszty porodu będą trzy
      razy większe niż u mnie w mieście ale wolę przyoszczędzić, nie kupowac
      niepotrzebnych rzeczy a zapewnić maluchowi dobrą opiekę medyczną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka