bruno31 27.05.05, 15:43 Bardzo proszę o opinie na temat tego szpitala, zwłaszcza mamusie które tam całkiem niedawno rodziły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michas2005 Re: Szpital KAROWA OPINIE 28.05.05, 12:53 Podłączam się pod pytanie. Mam termin na 3 sierpnia i planuję poród na Karowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno31 Re: Szpital KAROWA OPINIE 02.06.05, 08:12 Czy już nikt nie rodzi na KAROWEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
pannajoanna Re: Szpital KAROWA OPINIE 02.06.05, 10:03 wpisz w wyszukiwarke haslo Karowa a wyskocza Ci 393 posty ) Odpowiedz Link Zgłoś
gogula1 Re: Szpital KAROWA OPINIE 02.06.05, 14:42 Rodziłam na Karowej Miałam cc Nie wiem co byście chcieli wiedzieć Moja opinia jest taka patrząc przez pryzmat dziecka wybór najlepszy z możliwych a patrząc na rodzącą conajwyżej średni Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: Szpital KAROWA OPINIE 03.06.05, 12:47 też tak słyszałam - mam tu na myśli mamy rodzące. Ja będę rodziła na Karowej tylko i wyłącznie ze względu na dziecko, bo ona teraz jest najważniejsze (termin mam na 24), a to jest nadal najlepszy szpital pod tym względem. Wiem, ze w innych są miłe położne, sympatyczni lekarze, pojedyńcze sale dla vip-ów,skórzane kanapy itp. ale co z tego, nie jadę tam na wczasy a urodzić zdrowe dziecko, które będzie miało zapewnioną najlepszą opiekę) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olimpiakz Re: Szpital KAROWA OPINIE 03.06.05, 14:26 chodzisz do lekarza ktróry tam pracuje czy w inny sposób zamierzasz sie dostac Odpowiedz Link Zgłoś
czarrrna Re: Szpital KAROWA OPINIE 03.06.05, 15:40 Rodziłam tam ponad cztery lata temu-byłam b. zadowolona, a po za tym dzieki b.szybkiej reakcji mojej położnej poprzez cc uratowali mi córeczkę. Opieka zarówno podczas porodu jak i poóźniej (a leżałam tydzień) była bez zarzutu. Wszystkie sale porodowe są po remoncie, kolorowe, z bajerami typu drabinki, piłki, muzyka (chyba w dwóch wanna), łazienką. Sale poporodowe w tej chwili są też świeżo po remoncie-dwu, trzyosobowe, super wygodne łóżka z elektonicznym sterowaniem (góra, dół, podnoszenie materaca-po cc czy porodzie to duże ułatwienie przy wstawaniu), wanienką do kąpieli wtopioną w blat i lampą nad przewijakiem, aby maluszek nie zmarzł podczas przewijania. Podsumowując-jest tu nowocześnie i czysto.Jeśli chodzi o personel-np.pielęgniarki laktacyjne pomagają przy karmieniu praktycznie na każde zawołanie.Lekarze są mili, odpowiadają na pytania,można wyprosić z pokoju studentów jeśli nie życzysz sobie ich obecności podczas badania (ja zawsze z tego korzystałam) Teraz w sierpniu też tam planuje rodzić synka. Mam swoją lekarkę z Karowej do której chodzę na wizyty i oprócz tego położną, która chcę miec podczas porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: Szpital KAROWA OPINIE 05.06.05, 20:21 chodzę prywatnie do gina z Karowej i jestem umówiona z położną. Dostałąm już skierowanie na Karową od mojej gin. Zapewniają mnie, ze napewno mnie nie odeślą. Zobaczymy i to niebawem)) Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: Szpital KAROWA OPINIE 09.06.05, 12:00 Rodziłam na Karowej w styczniu tego roku i jestem bardzo zadowolona.Polecam ten szpital.Dostać się jest ciężko ale ja miałam skierowanie od swojego ginekologa który tam pracuje i własną polozna.Są super warunki i niezła opieka Odpowiedz Link Zgłoś
mama71 Re: Szpital KAROWA OPINIE 04.06.05, 17:22 Rodziłam 4 lata temu i 2miesiće temu. W obu przypadkach planowe CC (niewspółmierność). Zabieg przeprowadzany sprawnie. Generalnie jestem zadowolona. Warunki (sala, łazienki) dobre, zwłaszcza po remoncie. Z mamami po porodzie raczej się nie cackają, ale sądzę, że w razie potrzeby są w stanie pomóc zarówno matce jak i dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka11 Re: Szpital KAROWA OPINIE 06.06.05, 12:01 Ja co prawda jeszcze nie rodziłam, chodze prywatnie do lekarza z Karowej, mieszkam w innym mieście i dojezdżam na wizyty 120 km. Chcę żeby w razie jakiegos niebezpieczeństwa dziecko miało super opiekę...w moim mieście tego mu nie zapewnię. Na początku ciązy leżałam dwa tygodnie na ginekologii operacyjnej i jestem pod wrażeniem opieki i profesjonalizmu, wszystko dobrze się skończyło i teraz mamy 16 tydzien ciązy. Na poród zamierzam wykupić połozną, koszty porodu będą trzy razy większe niż u mnie w mieście ale wolę przyoszczędzić, nie kupowac niepotrzebnych rzeczy a zapewnić maluchowi dobrą opiekę medyczną. Odpowiedz Link Zgłoś