mutant33 29.05.05, 15:31 Szukam lekarza który poprowadzi moją ciążę i poród na Bielanach. Kogo możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zocha72 Re: DOBRY LEKARZ Z BIELAN?????? 29.05.05, 17:45 dr Iwona Szczupacka - naprawde super lekarz, otrzymała tytuł lekarza przyjaznego dla kobiety czy cos takiego. Przyjmowała kiedyds w prywatnym gabinecie na ul. Sarbiewskiego. Wpisz nazwisko w wyszukiwarke na onecie i coś powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_007 Re: DOBRY LEKARZ Z BIELAN?????? 31.05.05, 12:15 Chodzę do dr.Rogiewicza. Przyjmuje poza warszawą w Komorowie. 0-501-099-769. Przy każdej wizycie robione jest usg. teraz pewnie będzie robione usg 4D bo dopiero co kupili urządzenie. Wizyta 150 zł. Ja jestem bardzo zadowolona, dr jest miły, sympatyczny i fachowy. mozna go pytać o wszystko co martwi nawet żeby było to "głupie") Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
kikak1 Re: DOBRY LEKARZ Z BIELAN?????? 01.06.05, 22:21 Chodzę do doktor Gorbackiej . Prowadzi moją druga ciążę. Była ze mna przy porodzie Maćka i mam nadzieję że i tym razem tak będzie. Mino drugiej ciąży jestem bardzo marudna bo teraz wyglada to jakby inaczej a Pani Doktor ze spokojem znosi moje pytania. Jest bardzo delikatna często żartuje co mnie podnosi na duchu. Mogę do niej dzwonić ze wszystkimi watpliwościami o każdej porze-to naprawdę jest duży komfort.Przyjmuje na Słodowiec 10 trzeba zapisywać sie telefonicznie 501064824 Odpowiedz Link Zgłoś