male3 02.06.05, 14:45 bede miala robione USG przez dr, Pietrasika. Czy to dobry lekarz ? to badanie połówkowe- chce ,zeby wykonal je lekarz dobry. Prosze o jakies opinie Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jl101 Re: USG- medicover dr. Pietrasik 06.06.05, 15:42 Piertrasik jest b. dobry ale medicover ma usg bardzo zle. ja przez mojego lekarza z medicover zostalam odeslana na polowkowe poza medicover Odpowiedz Link Zgłoś
ianna Re: USG- medicover dr. Pietrasik 06.06.05, 16:13 Wiele zalezy od ginekologa a myślę, że dr.Pietrasik jest dobry w tym co robi. Ja miałam robione USG u dr.Pietrasika i własnie w Medicover na Mokotowie. Powiem tak, wyniki z usg robionym na sprzęcie na Mokotowie nie różniły się od wyników USG u dr.Roszkowskiego. Jakośc zdjęc różniła się - to owszem ale co do reszty to badania były przeprowadzone z taką samą dokładnością. Odpowiedz Link Zgłoś
julitatuchorska Re: USG- medicover dr. Pietrasik 06.06.05, 17:47 witam ja mam wszystkie usg robione przez dr Pietrasika większośc przy ul. bitwy warszawy i raz przy ul. marynarskiej. Uważam ze jest dobrm specjalista i jest to takze zdanie kolezanki ktora pracuje w medicover dos dlugo aby w miare obiekltywnie go ocenic po chocby kontaktach z pacjentami. tak przy okazji to kto prowadzi twoja ciąze Julita Odpowiedz Link Zgłoś